Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Kilián autóbusz-szakszervezet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Kirúghatatlan a visszafoglalkoztatott BKV-s

Nem tud megválni a BKV attól a munkatársától, akit 96 milliós "lelépési" pénzének kifizetése után is visszafoglalkoztatnak a vállalatnál - tudta meg lapunk.

Fantomtagok a BKV egyik szakszervezeténél

Újabb BKV-s ügyben vizsgálódhat a rendőrség, miután az egyik érdekvédelmi szervezethez, a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezethez állítólag úgy léptettek be embereket, hogy azok nem is tudtak róla. A szakszervezet vezetője a hvg.hu-nak azt mondta, amint tudomást szerzett az esetről, intézkedett az adatlapok visszakéréséről.

BKV: A létszámstop ellenére felvették a szakszervezetis fiát?

Létszámstop ide vagy oda, a Budapesti Közlekedési Zrt. (BKV) alkalmazta a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) vezetőjének, Földényi Györgynek a fiát – tudta meg a hvg.hu. A közlekedési társaság vezetése és az érdekvédő között - forrásaink szerint - egy zavaros tankolási ügyben is kialakult együttműködés.

Ingyen tankoltak a BKV számlájára - eddig

Szabálytalanul vételezett-e üzemanyagot a BKV-tól saját üzleti vállalkozása céljaihoz a cég egyik szakszervezete, illetve ezzel okozott-e kárt az érdekképviselet a társaságnak - ezekre a kérdésre egyelőre csak a rendőrség keresi a választ, a BKV belső ellenőrzése nem.

Ingyen tankolt a szakszervezeti luxusbusz

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya nyomozást indított, mivel a gyanú szerint a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) buszának tankolásáért 2008 óta nem fizetettek a BKV-nak.

Új BKV-ügy: akik ingyen tankolhattak

Újabb BKV-s ügyben nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya – értesült a hvg.hu. A gyanú szerint a Kilián Autóbusz Üzemegység Szakszervezet (KAÜSZ) autóbusza másfél éve ingyen tankol a cég telephelyén.

Hagyó-polip tekeredett a BKV-ra

A BKV volt megbízott vezérigazgatója kitálalt: megnevezte a szocialista politikus tartótisztjét és a Nokia-dobozban hozott milliókat is
Találatok: [8]  Oldalak:   1