Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Kincstári Vagyonigazgatóság (KVI) highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [56]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Érdekem, hogy kiderüljön az igazság!

Horváthné Fekszi Márta szerint a legmagasabb szintről irányították a moszkvai magyar képviselet eladását.

Tíz ember vizsgálja a Malév és Ferihegy eladását

Tíztagú parlamenti vizsgálóbizottság jön létre az Országgyűlés hétfői döntése alapján a Malév és a Budapest Airport (BA) privatizációja, valamint a légitársaság visszaállamosítása körülményeinek kivizsgálására.

Reptérprivatizáció: vakon védték Orbánék ellen a befektetőt

A Budapest Airport privatizációja arra a feltevésre épült, hogy a reptér üzemelése amúgy sem állhat le soha, és ha a befektetőt kellően védik, akkor a szerződés teljes időtartamára a kölcsönös előnyök kiaknázhatók, miközben az állam már előre beszedte a 75 évre szóló koncessziós díj nagy részét. Valószínűsíthető, hogy ma már egyik fél sem szívesen hátrálna ki a szerződésből.

Gyurcsány: "Budai Gyulának elment az esze"

Gyurcsány Ferenc szerint kérdés, hogy ha volt az államra több százmilliárd forintos fizetési kötelezettséget rakó titkos záradéka a Budapest Airport (BA) privatizációs szerződésének, az Orbán-kormány ezt miért csak a Malév csődje után hozta nyilvánosságra. A volt miniszterelnök az MTI-nek szerdán küldött közleményében azt írta: mivel a jelenlegi kabinet két év alatt sem talált megoldást a légitársaság problémáira, a vállalat csődjéért minden felelősség Orbán Viktort és kormányát terheli.

Már nem vizsgálják a Club Aliga privatizációját

Megszüntette a Club Aliga privatizációja ügyében a nyomozást a rendőrség. Az MR1-Kossuth Rádió szombat déli Krónikájában elhangzott: a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hűtlen kezelés gyanúja miatt tavaly szeptemberben indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Club Aliga privatizációjával kapcsolatban.

Császy: "Nincs tettes, de van bűnsegéd"

A moszkvai ingatlanüggyel összefüggésben gyanúsítottként hallgatta ki Császy Zsoltot a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF): a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MN) Zrt. volt értékesítési és jogi igazgatóját magánokirat-hamisítással, illetve bűnsegédlettel gyanúsítják különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésben.

Vádat emeltek Molnár Gyula és Lakos Imre ellen

A Központi Nyomozó Főügyészség tegnap vádat emelt Molnár Gyula volt XI.kerületi szocialista polgármester és Lakos Imre korábbi SZDSZ-es alpolgármester ellen hivatali visszaélés miatt - írja a Magyar Nemzet.
Találatok: [56]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>