language

Személyek:

Kindlovits Máté highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Dolgoztam rendőrként, amíg mi nem jutunk hozzá infókhoz, addig a rendőrség semmit nem csinál

Csütörtökön tanúmeghallgatásokkal folytatódott az a büntetőügy, amelyben befolyással üzérkedéssel vádolnak a Fradi körül mozgó embereket, akik az ügyészség szerint 2014-2015-ben pénzt kértek vállalkozóktól azért, hogy Kubatov Gáborhoz és titkárához, Kindlovits Mátéhoz bejuttassák őket. Most a Fradi biztonsági főnökét hallgatta meg a bíróság, a korábban rendőrként dolgozó B. Imre arról beszélt, azért nem fordultak azonnal a rendőrséghez, amikor rájöttek, hogy néhányan visszaélhetnek a klubvezetők nevével, mert ha először ők nem jutnak hozzá megfelelő információkhoz, akkor a rendőrség szerinte semmit nem csinál.

Én vagyok Kubatov előtt a védőpajzs

Bíróság elé kellett állnia néhány, a Fradi körül mozgó embernek, mert az ügyészség szerint pénzt kértek vállalkozóktól azért, hogy Kubatov Gáborhoz és titkárához, Kindlovits Mátéhoz bejuttassák őket. Az ügy keddi tárgyalásán Kindlovitsot tanúként hallgatta meg a bíróság.

A G-nap után bement Szíjj Lászlóhoz, hogy megkérdezze, Kubatovék tényleg így intézik-e a dolgokat

A vád szerint az elsőrendű vádlott, az FTC körül mozgó M. János 2014-ben és 2015-ben több vállalkozóval is egyeztetett a Fidesz Lendvay utcai székházában és az FTC ingatlanjaiban, akiknek az ügyeik megfelelő intézését ajánlotta milliós kenőpénzekért, valamint azért cserébe, ha nagyobb összegekkel támogatják a Ferencvárost. A büntetett előéletű M. Jánost és társait befolyással üzérkedéssel vádolják, az ügyészség szerint a vádlottak azért kértek pénzt, hogy a különböző állami/önkormányzati projektek megvalósítására jelentkező vállalkozókat bejuttassák Kubatov Gábor Fidesz-alelnök és FTC-elnökhöz, illetve a Kubatov titkáraként ismertté vált Kindlovits Mátéhoz.

A Fidesz és az FTC székházában megjelenő vállalkozókkal folytatott tárgyalások miatt emelt vádat az ügyészség

Legalább ötször tárgyaltak vállalkozók abban reménykedve, hogy ha az FTC-t támogatják, akkor az állam segítséget ad nekik – olvasható az ügyészség vádiratában.

Kubatov titkára vállalkozókkal egyeztetett, vádemelésig jutott az ügy

Holnap kezdődik a bírósági tárgyalás egy befolyással üzérkedés miatt indult büntetőügyben, melynek egyik kulcsszereplője Kindlovits Máté, Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató és FTC-elnök titkára - írja Facebook-oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.
Találatok: [5]  Oldalak:   1