Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Helyek:

Kiskunmajsa highlight_off
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Újabb vádemelés Kolompár Orbán ellen

Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt a Kiskunhalasi Városi Ügyészség vádat emelt Kolompár Orbán, a Magyarországi Cigányszervezetek Fórumának (MCF) kiskunmajsai elnöke ellen, mert négymillió forintot fizetett ki egy pályázathoz szükséges felmérésért, amely soha nem készült el.

Ilyen sokat érnének Kolompár Orbán tanácsai?

Határozatlan idejű tanácsadói szerződést kötött Kiskunmajsa Kolompár Orbánnal – derítette ki a Lánchíd Rádió. A többszörösen perbe fogott korábbi országos cigányvezető tapasztalataival magyarázta a bruttó százezret fizető munkát. Sokan azt beszélik, hogy az egyezség a mostani polgármester hatalomra segítésének honoráriuma.

Pályázati csalással vádolják Kolompár Orbánt

A Kecskeméti Városi Ügyészség vádat emelt az Országos Cigány Önkormányzat elnöke, Kolompár Orbán ellen. Egy kiskunmajsai szervezet vezetőjeként 2005-ben 7,2 millió forint pályázati támogatást vett fel...

Megvádolták Kolompár Orbánt

Jogosulatlan gazdasági előny megszerzésének bűntettével vádolta meg a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat elnökét, valamint három társát.

Az árverezés megtörtént, a felek perelnek, és nem nyilatkoznak

Négy gyanúsítottja van a Kiskunmajsai Roma Érdekképviseleti Szervezet ellen indított nyomozásnak, amely az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány feljelentésére indult. A felek perben állnak, és nem nyilatkoznak.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>