Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Kiskunmajsai Roma (Cigány) Kisebbségi Érdekképviseleti Szervezet highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>

Börtönbe megy Kolompár Orbán

Jogerősen egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Kolompár Orbánt, a Kiskunmajsai Roma Érdek-képviseleti Szervezet vezetőjét pénteken a Kecskeméti Törvényszék, ezzel helybenhagyta a korábbi elsőfokú ítéletet.

Egy év tíz hónapra ítélték Kolompár Orbánt

Jogerősen egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte Kolompár Orbánt, a Kiskunmajsai Roma Érdek-képviseleti Szervezet vezetőjét a Kecskeméti Törvényszék pénteken kihirdetett ítéletében, ezzel helybenhagyta az első fokú ítéletet.

Kolompár: November végére megszülethet az ítélet

November 30-án elsőfokú ítélet születhet a Kolompár Orbán és nyolc társa ellen a Kecskeméti Városi Bíróságon többek között sikkasztás miatt folyó perben.

Kiemelt ügynek számít a Kolompár-per

Mivel kiemelt ügyekben nem telhet el két hónapnál hosszabb idő két tárgyalás között, a nyári ítélkezési szünetben is folytatódik a bizonyítási eljárás Kolompár Orbán és társai ügyében.

Délután folytatódhat a Kolompár-per

Egy másik tanú sem jelent meg a kecskeméti bíróságon, ezért szerdán ismét veszélybe került a Kolompár Orbán elleni bizonyítási eljárás.

Korrupció: Kolompár Orbán tagad

Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke egy sajtótájékoztatón visszautasította és „politikai ízűnek” nevezte az OCÖ elmúlt másfél éves gazdálkodását ellenőrző számvevőszéki jelentést.

Kolompár Orbán újra bíróság előtt

Elölről kezdődött a Kolompár Orbán és társai ellen zajló büntetőper a Kecskeméti Városi Bíróságon, mert az utolsó tárgyalás óta hat hónap telt el.

OCÖ, MCF: házkutatások Kolompárék szervezeteinél + Videó

Egyszerre három helyszínen, Kiskunmajsán, ahol az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke, Kolompár Orbán állandó lakcíme van, az MCF Roma Összefogás budapesti, Baross utcai irodájában és a roma szervezet központjában, az OCÖ Dohány utcai épületében tart a rendőrség házkutatást.

A zuschlagolás megfékezői

Tavaly a sajtóban az igazságszolgáltatás szervei közül legtöbbet talán a Bács-Kiskun megyeiek szerepeltek. Ott derítették fel és tárgyalják többek között a Zuschlag-ügyet és Kolompár Orbán perét. Egy működő rendszer portréja.
Találatok: [47]  Oldalak:   1 2 3 4 5   >  >>