Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kiss Zoltán Tamás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Milliárdokat talicskázhatnak ki évente az egészségügyből orvosi üzleti körök

2009-ben, az aprófalvas Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az egészségügyi intézmények centralizációja mellett döntöttek és egy gigaholding formájában olvasztották egybe az addigra gazdasági társasággá alakult kórházakat és rendelőintézeteket. Az akkor még erős szocialista fellegvárnak számító Nyíregyházán megalakult holding élére Kiss Zoltán Tamás került. A cég működése azonban hamar botrányba fulladt. 2012-ben Kiss már a rendőrség őrizetében várta a vele szembeni büntetőeljárás megindulását különböző közbeszerzési visszaélések miatt. Végül jogerősen 2017-ben ítélték az egykori orvos-cégvezért három évre.

Volt holdingvezér a vádlottak padján

Annak idején megtépázta a Fidesz renoméját Szabolcs megyében, hogy a helyi fideszes vezetés által favorizált K. Zoltán Tamást, a megyei egészségügyi holding vezérigazgatóját hűtlen kezelés miatt letartóztatták. Nem is csoda, hogy a 2012-es ügy még csak most került bírósági szakba.

Tovább őrzik a nyíregyházi vezérigazgatót

Meghosszabbította az Egészségügyi Holding (EH) Zrt. hűtlen kezeléssel gyanúsított volt vezérigazgatójának májusban elrendelt házi őrizetét szeptember 4-ig a Nyíregyházi Városi Bíróság.

Házi őrizetben a volt nyíregyházi holdingvezér

Előzetesből házi őrizetbe került K. Zoltán Tamás, a nyíregyházi Egészségügyi Holding volt vezérigazgatója. Mivel a munkaviszonya megszűnt, a törvényszék szerint egykori munkahelyén már nem áll fönn a befolyásolás veszélye.

Előzetesben marad az EH Zrt. volt vezére

Elutasította az Egészségügyi Holding (EH) Zrt. korábbi vezérigazgatója előzetes letartóztatásának megszüntetésére, illetve házi őrizetének elrendelésére irányuló ügyészi és védői indítványokat a Nyíregyházi Városi Bíróság - tájékoztatta a Nyíregyházi Törvényszék elnökhelyettese, szóvivője hétfőn az MTI-t.

Kirúgták az egészségügyi holding előzetesben lévő vezérét

Az államosítással formailag megszűnt az előzetes letartóztatásban lévő szabolcsi egészségügyi holding vezérigazgatójának állása, öt évre egy testület kapott felhatalmazást a szervezet irányítására.

Jogerős: előzetesben marad az egészségügyi holding-vezér

A Nyíregyházi Törvényszék jogerősen május 10-ig meghosszabbította K. Zoltán Tamás előzetes letartóztatását. Az egészségügyi holding vezérigazgatóját többmilliós hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják a nyíregyházi holding-vezért

Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják a nyíregyházi egészségügyi holding vezérigazgatóját: K. Zoltán Tamás a gyanú szerint ugyanazért a munkáért duplán fizetett a személyi asszisztensének, mert az egyszerre volt alkalmazott és egyéni vállalkozó. A vezérigazgató legalább még két hónapig előzetesben marad.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>