language

Akták:

Kisvárdai futball highlight_off

Intézmények:

Várda Sport Egyesület highlight_off

Kisvárdai futball

Kisvárdai futball

2015-ben a kisvárdai Várda Sport Egyesület  közel tízszer annyi (1,26 milliárd) tao-támogatást kapott, mint 2014-ben.  Seszták Miklós nemzetgazdasági miniszterré válása óta pedig dőlnek az állami támogatások az egyesülethez, valamint stadion és atlétikai centrum is épül a városban.  További két milliárd forintból építik meg a Kisvárdai Sportszállót és Apartmanházat. A közbeszerzést a Penta Industry Kft. nyerte, amely korábban már kapott sporttal kapcsolatos megbízást (mezőkövesdi sportszálló építése, Bibó Szakkollégium felújítása). A kormány tavaly év végi 300 milliárdos átcsoportosításának részeként a város 6,8 milliárd forintot kapott, többek között sportcsarnok, labdarúgócsarnok építésére, úthálózat és parkolók fejlesztésére. 240 milliót pedig Seszták Miklós szavazókörzetében osztottak szét.

 

Fotó: kisvardafc.hu

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Stadion után szálló és apartmanház épül Kisvárdán – a kivitelező a Nyírépszer Kft.

Mintegy másfél milliárd forintért épülhet meg a Kisvárdai Sportszálló és Apartmanház – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A kivitelezést elnyerő két cég egyike az a Nyírépszer Hungária Kft., amelyik a debreceni menekültszállót bővítette nem sokkal a bezárása előtt.

Dől a pénz Seszták Miklós városának focicsapatához (videó)

Egy év alatt csaknem ötszörösére nőtt az NB 3-ban játszó Várda Sport Egyesület bevétele. Mindez azután történt, hogy Kisvárda országgyűlési képviselőjéből, Seszták Miklósból fejlesztési miniszter lett. A jegyeladásokból befolyó pénz nem lett több a focicsapatnál, viszont a többszörösére nőtt a látványsportok támogatására szánt TAO-pénz.

Ömlik a pénz Seszták miniszter Felcsútjához

A fejlesztési miniszter városának sportegyesületének rendkívül jó éve lehetett tavaly a publikus adatokból kiindulva. Hirtelen ugyanis a korábbi évekhez képest négyszer több pénzből tudott már gazdálkodni.
Találatok: [4]  Oldalak:   1