Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

klientúra highlight_off

Intézmények:

Felcsút község Önkormányzata highlight_off
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

A békési Mészáros épít Felcsúton, az igazi Mészáros a kapcsolattartó

168,6 millió forintért nyert el Felcsúton közbeszerzést a “békési Mészáros Lőrincként” emlegetett Barkász Sándor érdekeltségébe tartozó cég, a Békés Drén Környezetvédelmi, Víz-és Mélyépítő Kft. A Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint a békési székhelyű, a közbeszerzéseken rendre szépen szereplő Békés Drén a “Felcsúton meglévő árvízcsúcs csökkentő tározó rekonstrukciójára a Környezetvédelmi infrastruktúra fejlesztésére Felcsúton (I. és II. ütem) TOP-2.1.3-15-FE1 pályázati forrásból” elnevezésű projektet zsákolta be.

Jól jártak Orbán barátai

Finoman szólva sem hátrány jóban lenni Orbán Viktor (51) miniszterelnökkel – sőt a különleges kapcsolat mesés vagyont eredményezhet a kiválasztottaknak.

Mészáros Lőrinc visszaszólt Lázár Jánosnak, aki arról beszélt, mindenkinek el kell tudnia számolni a vagyonával

A vagyonnyilatkozatomban szereplő adatok a törvényes helyzetet tükrözik, és a valóságnak mindenben megfelelnek – írta az MTI-hez eljuttatott közleményében Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere.

Orbán & Mészáros Co. - A felcsúti polgármester milliárdos gyarapodása

Felcsúton biztosra veszik, hogy Mészáros Lőrinc polgármester nyeri az önkormányzati választásokat, és tovább építheti a már jelenleg is hatalmas birodalmát. A környék milliárdos ura, Orbán Viktor bizalmasa az állami bevételekből az Orbán család érdekeltségeibe is „visszaforgathat”. Mészáros amúgy minden bizonnyal ismét ferdített a vagyonnyilatkozatában, amikor a Balatonra néző tihanyi nyaralóját gazdasági épületként tüntette fel.

Mészáros Lőrinc ismét duplázott cégeivel

Egyre ível felfelé az Orbán Viktorral szoros kapcsolatokat ápoló Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester építőipari cége, a Mészáros és Mészáros Kft. csillaga.

Még van remény megismerni a felcsúti polgármester vagyonnyilatkozatát

Hibázott az első fokon eljáró Székesfehérvári Járásbíróság, amikor tárgyalás nélkül döntött arról, hogy nem megismerhető Mészáros Lőrinc vagyoni helyzete. A 444.hu kérelmét így újratárgyalják.

Ellenzék alakult Felcsúton – Munkásai mennek neki Mészáros Lőrincnek

Egy E14–PM-s csoportot alapítottak a Fejér megyei faluban. A környékről eddig kéttucatnyian csatlakoztak az ellenzéki maghoz, amelynek vezetője az a Váradi András, akit Mészáros Lőrinc terjeszkedése küldött padlóra. A korábbi felcsúti polgármester az LMP színeiben indul.

Felcsúti ingatlankeringő - Orbán Viktor kormányfő barátja újabb területeket vásárolt

Vadászház épül a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány által több éve üzemeltetésbe vett alcsúti arborétum mellett lévő kastélykertben – az ott dolgozó tucatnyi munkás ezt válaszolta kérdésünkre. A dolgozók ugyanakkor azt nem voltak hajlandók elárulni, hogy kinek építik e „vadászházat”, ami mára már elkészült, előtte az utcát is leaszfaltozták.

Minden arannyá válik Mészáros Lőrinc kezében

Trafikok, földek, milliárdok – Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesternek mindegyikből kijutott az elmúlt három évben. Orbán Viktor bizalmasának cége a kormányváltás óta minden évben megduplázta a bevételét, és elkezdett nyerni a közbeszerzéseken. Mészárosból előbb polgármester, aztán nagybirtokos, végül pedig Magyarország egyik leggazdagabb embere lett.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>