Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Lapok:

Klubrádió online highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [82]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Beszállt a Seszták-ügybe a Professzorok Battyány Köre is

Az Orbán kormányokhoz közel álló Professzorok Batthyány Köre is nekimegy a nemrég kinevezett nemzeti fejlesztési miniszternek. A szervezet elnöke Náray Szabó Gábor a Klubrádiónak elmondta: szerintük nem megengedhető, hogy támadható embert állítanak fontos kormányzati pozícióba és az sem, hogy a sajtóban zajlik üzengetés az érdekcsoportok között.

Korrupciógyanús pályázaton választották ki a hármas metró felújításának tervezőjét - LMP

A Budapesti Közlekedési Központ második körös, meghívásos pályázaton választotta ki a Főmterv Zrt-t a hármas metró felújításának tervezésére, miközben a cég közel háromszor annyiért vállalta a feladatot, mint az eredeti kiírás keretösszege - írja közleményében az LMP.

Név nélkül Simicskázik a kormányszóvivő

Jól látszik, hogy a kormány intézkedései súlyosan sértik egyes gazdasági szereplők pénzügyi érdekeit - mondta nyilvánvalóan Simicska Lajosra utalva a kormányszóvivő a kormányzati portálra feltöltött egyperces videóban, mely a 'Kurucz Éva kormányszóvivő reagált a Seszták Miklós személyét érintő lejárató cikkekre' címmel került fel.

Hiába az ET-biztos dorgáló levele, folytatják a KEHI-vizsgálatot

Az Európa Tanács biztosa által írt kritikus levél ellenére folytatja a vizsgálatot a KEHI a Norvég Civil Alap forrásainak elosztásáért felelős civil szervezeteknél. A fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár a Klubrádiónak elmondta, felajánlották a norvég kormánynak, hogy vegyenek részt a KEHI-vizsgálatban auditoraik, de nem éltek vele. Csepreghy Nándor a Megbeszéljük című műsorban közölte, Nils Muiznieks a külügy képviseletében találkozott több állami vezetővel, majd a kancelláriaminiszternek írt levele után Lázár János reagált és felajánlott egy személyes találkozót akár a vizsgálatok befejezését megelőzően.

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa aggódik a civilekkel szembeni retorika miatt

Aggodalmának adott hangot Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa a civil szervezetekkel szemben Magyarországon alkalmazott "megbélyegző retorika" miatt. A biztos hivatala internetes oldalán csütörtökön nyilvánosságra hozta a Muiznieks és Lázár János közötti levélváltást. Válaszában Lázár János hangsúlyozta, a kormány elkötelezett a demokratikus értékek mellett, ugyanakkor kötelessége a közpénzek felhasználásának vizsgálata.

Cáfolta a Magyar Nemzet információját Hiszékeny Dezső

A kormányközeli lap azt állította: kizárt, hogy az MSZP-s országgyűlési képviselő ne tudott volna az angyalföldi vesztegetési ügyben zajló büntetőeljárásról a Legfőbb Ügyészség múlt csütörtöki bejelentése előtt, ugyanis házkutatást tartottak nála.
Találatok: [82]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>