language

Lapok:

Klubrádió online highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [83]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Mészáros üzlettársa 800 millióért vett "telket" Tihanyban

A 2502 négyzetméter összterületű, Tihany külterületén található telekről szóló adásvételi szerződést, amelynek villának látszó "gazdasági épület", gondozott kertnek tűnő "szántó, szőlő és fásított terület" is részét képezi, Keszthelyi Erik írta alá.

Beszállt a Seszták-ügybe a Professzorok Battyány Köre is

Az Orbán kormányokhoz közel álló Professzorok Batthyány Köre is nekimegy a nemrég kinevezett nemzeti fejlesztési miniszternek. A szervezet elnöke Náray Szabó Gábor a Klubrádiónak elmondta: szerintük nem megengedhető, hogy támadható embert állítanak fontos kormányzati pozícióba és az sem, hogy a sajtóban zajlik üzengetés az érdekcsoportok között.

Korrupciógyanús pályázaton választották ki a hármas metró felújításának tervezőjét - LMP

A Budapesti Közlekedési Központ második körös, meghívásos pályázaton választotta ki a Főmterv Zrt-t a hármas metró felújításának tervezésére, miközben a cég közel háromszor annyiért vállalta a feladatot, mint az eredeti kiírás keretösszege - írja közleményében az LMP.

Név nélkül Simicskázik a kormányszóvivő

Jól látszik, hogy a kormány intézkedései súlyosan sértik egyes gazdasági szereplők pénzügyi érdekeit - mondta nyilvánvalóan Simicska Lajosra utalva a kormányszóvivő a kormányzati portálra feltöltött egyperces videóban, mely a 'Kurucz Éva kormányszóvivő reagált a Seszták Miklós személyét érintő lejárató cikkekre' címmel került fel.

Hiába az ET-biztos dorgáló levele, folytatják a KEHI-vizsgálatot

Az Európa Tanács biztosa által írt kritikus levél ellenére folytatja a vizsgálatot a KEHI a Norvég Civil Alap forrásainak elosztásáért felelős civil szervezeteknél. A fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár a Klubrádiónak elmondta, felajánlották a norvég kormánynak, hogy vegyenek részt a KEHI-vizsgálatban auditoraik, de nem éltek vele. Csepreghy Nándor a Megbeszéljük című műsorban közölte, Nils Muiznieks a külügy képviseletében találkozott több állami vezetővel, majd a kancelláriaminiszternek írt levele után Lázár János reagált és felajánlott egy személyes találkozót akár a vizsgálatok befejezését megelőzően.

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa aggódik a civilekkel szembeni retorika miatt

Aggodalmának adott hangot Nils Muiznieks, az Európa Tanács emberi jogi biztosa a civil szervezetekkel szemben Magyarországon alkalmazott "megbélyegző retorika" miatt. A biztos hivatala internetes oldalán csütörtökön nyilvánosságra hozta a Muiznieks és Lázár János közötti levélváltást. Válaszában Lázár János hangsúlyozta, a kormány elkötelezett a demokratikus értékek mellett, ugyanakkor kötelessége a közpénzek felhasználásának vizsgálata.
Találatok: [83]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>