language

Helyek:

Komárom-Esztergom megye highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [315]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Egyetlen módosítással kivégezte a tatabányai nyilvánosságot a helyi Fidesz

Módosító indítvánnyal bontják le a helyi nyilvánosságot a Fidesz-KDNP képviselői, teljes egyetértésben a korábban pálfordulást produkáló ex-összefogás tagokkal és az „álruhás függetlenekkel”. A döntés helyben a parlamenti választásokra is kihathat.

Pár év alatt megötszörözte forgalmát egy Völnerrel kapcsolatba hozott cég

Több cég neve is felmerült Völner Pál államtitkár és Schadl György volt végrehajtói kari elnök összesen sok százmilliós vesztegetési ügyében.

Megtaláltuk Völner Pál „Mészáros Lőrincét” – most nyert 220 milliárdos gigaprojektet az államtól

Ilyen tényleg nincs, és mégis van: kilométerenként bő 14 milliárd forintos rekordáron készül gyorsforgalmi utat építeni az államnak az a Dömper Kft. vezette konzorcium, melynek főalakja – mint alább bizonyítjuk – alaposan „összedrótozta” magát Völner Pál családjával. Abronits Róbertről van szó, akit anno Kóka János SZDSZ-es gazdasági miniszter tett híressé – hogy végül a korrupcióval most meggyanúsított fideszes (ex)államtitkár árnyékában váljon a NER második számú útépítőjévé.

A Mol-alapítványé lehet az egykor az Alkotmánybíróságnak szánt esztergomi palota

Az állami Mol-részvényeiből gründolt vagyonkezelő alapítvány kuratóriumában Mol-vezetők mellett többek között a kultúrpolitikus Demeter Szilárd is tag.

Garancsi István cége újíthatja fel az esztergomi élményfürdőt

Újabb tendert nyert a Market Építő Zrt.: ezúttal az Aquasziget Esztergom élményfürdő felújításáért felelhet, közel 700 millió forintért. A felújítás mellett az építőipari céget bízták meg az eszközbeszerzéssel is, ami további 280 millióba kerül. Orbán Viktor barátjának vállalkozása évek óta nyeri a közpénzes munkákat.

Így terjeszkedik Esztergomban a NER-közelbe került magyarországi McDonald’s

Majdnem 60 millió forintot költene arra Esztergom, hogy McDonald’s épüljön a belvárosban. A fideszes többségű önkormányzat előre megállapodna a Fidesz-közeli beruházóval, pedig csak nyílt pályázat után lehet dönteni a terület hasznosításáról.

Rendőrség: Nem történt bűncselekmény a Hernádi család esztergomi bizniszében

Történt jogsértés a Hernádi család esztergomi ingatlan bizniszénél? Ezt a kérdést tette fel Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője augusztus 19-én Polt Péter legfőbb ügyésznek.

Bombaüzlet a Hernádi családban: az esztergomi polgármester az utolsó pillanatban járt el rokona érdekében

Hernádi Ádám polgármester előterjesztésére vontak belterületbe egy panorámás telket, ami családja érdekeltsége.

Dupla ár a magyaroknak: adómilliárdjainkból épülnek a megfizethetetlen fürdők

Állami tízmilliárdok folynak ki strandokra és fürdőkre, amelyek a települések utolsó szabad bevételét adhatják, míg divatos helyeken a kormányhoz közel álló befektetők profitját hizlalják. Az adóján keresztül a belépőjegyet duplán megfizető polgár pedig csak lesi az árak emelkedését.
Találatok: [315]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>