Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kondor Géza highlight_off

Kondor Géza

Kondor Géza Révfülöp polgármestere.

A Balaton egyik legértékesebb területét a révfülöpi önkormányzat – Kondor áldásával – a Balatontouristnak adja bérbe, amelynek Mészáros Lőrinc Konzum Nyrt. cége a közvetlen tulajdonosa. A 15760 négyzetméteres terület bérleti díja évi 9 millió forint. 

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [2]  Oldalak:   1

Mészárosék építkezhetnek az egyik legértékesebb balatoni területen

Az önkormányzati tulajdonú, 15 760 négyzetméteres vízparti területet évi 9 millió forint plusz áfáért bérbe adja a Balatontouristnak, amelynek közvetlen tulajdonosa a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Konzum Nyrt.

Egy egész szállodát bérelt ki nyárra az új műsort forgató MTV

Egész nyárra kibérelt egy révfülöpi szállodát a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), hogy ott forgassa a köztévé nemsokára induló Balatoni nyár című délelőtti műsorát. Júniustól augusztusig nagyjából negyvenfős stáb vonul le a Balaton partjára, hogy azt filmezze például, ahogy vitorlázni tanul Kovács István egykori ökölvívó. A köztévé elnökének is jelölt, révfülöpi önkormányzati képviselőként is dolgozó producer, Kálomista Gábor azt mondja, nincs köze a letelepüléshez, csak annyit harcolt ki, hogy az idén ne Horvátországba, hanem a Balatonhoz menjen a stáb.
Találatok: [2]  Oldalak:   1