language

Kulcsszavak:

könyvvizsgálás highlight_off
összeférhetetlenség highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Megroppanhat a vád a Quaestor-ügyben

Kizárta a bíróság a Quaestor-ügy egyik szakértőjét, mert a perben sértettként szereplő egyik cég felszámolójához köthető - derül ki a Fővárosi Törvényszék csütörtöki közleményéből. A szakértői véleményre alapoz a vád jelentős részben, ezért ha a mostani kizárás ennek pártatlanságát is kétségbe vonja - ami logikus lenne -, akkor nagyon fontos bizonyítékok vesznek el az ügyben.

Kártyavárként omlik össze a turisztika Molja

A nyár slágertermékévé válhat a balatoni kemping, miután néhány hete megkezdődött a SCD-cégek felszámolása. Tavaly az év üzletének titulálták a kempingek adásvételét, de mára a 26 projektcég több mint fele bedőlt. A csaknem 20 milliárdos csomag az építőipar és a turizmus helyett a felszámolópiacot lendítheti fel.

Kereset a Postabank volt könyvvizsgálói ellen - 2.: A teljesség igénye nélkül

Az alperesek egyike máris jelezte hajlandóságát a megegyezésre, s ha az auditorok bizonyítani tudják, hogy a bank korábbi menedzsmentje megvezette őket (például azzal, hogy hamis teljességi nyilatkozatot adott), akkor a felelősséget a pénzintézet akkori vezetőire háríthatják.

Kereset a Postabank volt könyvvizsgálói ellen: Peres trojka

Az ezer oldalt is meghaladó keresetlevél szerint az Arthur Andersen Adó- és Vezetési Tanácsadó Kft., a Deloitte & Touche Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft., valamint a Prudentia Könyvvizsgáló és Tanács- adó Kft. 1994 és 1998 között nem hívta fel a figyelmet a Postabank gazdasági és pénzügyi problémáira.

Bank Bán III.

A Postabank tavalyi mérlege hamis adatokon alapult, azaz jobb színben tüntette fel a bankot, mint azt a valós helyzet indokolta - hangzott el november 3-án a Postabank sajtótájékoztatóján. Ennek oka, hogy a pénzintézet Princz Gábor-féle vezetése nem valós adatokat bocsátott a könyvvizsgáló rendelkezésére, tehát a Deloitte & Touche Kft. Auth Henrik új Postabank-vezér szerint jóhiszeműen járt el akkor, amikor a tavalyi évről szóló mérlegbeszámolót készítette.
Találatok: [6]  Oldalak:   1