Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [83]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Az OLAF és a 4-es metró: sok még a kérdés

A közbeszerzések továbbra is vonzó területet jelentenek a csalók számára – állapította meg az Európai Unió csalás elleni hivatalának (OLAF) 2016-ról szóló jelentése.

Döntött a NAIH: nyilvánosságra kell hozni minden KEHI-jelentést

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal a közpénzek felhasználását, a közfeladatok hatékony, gazdaságos és eredményes ellátását vizsgáló és javaslatokat megfogalmazó ellenőrzési és tanácsadó szerv. De ma még titok, hogy amikor ezt a feladatot ellátja, akkor milyen javaslatokat fogalmaz meg. Az Adatvédelmi Hatóság viszont az atlatszo.hu panasza alapján felszólította a KEHI-t a jelentései nyilvánosságra hozatalára.

Sikkasztással gyanúsítják a Corvinus Egyetem munkatársát, aki saját számláin landoltatta az ösztöndíjakat

Sikkasztással gyanúsítja a rendőrség a Budapesti Corvinus Egyetem egyik alkalmazottját, aki több millió forintot tüntethetett el és károsíthatott meg megközelítőleg hetven volt és jelenlegi egyetemi hallgatót– értesült a PestiSrácok.hu. Információink szerint a „megbotlott” munkatárs az egyetemistáknak megítélt ösztöndíjak kiutalásáért volt felelős, ám több esetben az összeg nem a hallgatók, hanem a gyanúsítotthoz köthető számlán landolt…

Lázár egy éve ugrott, most hatalmasat eshet arcra

Egy éve kezdett törvénytelen akciót a rendőrség az Ökotárs konzorcium szervezetei ellen. A házkutatást és a lefoglalásokat időközben a bíróság jogszerűtlennek minősítette, a Norvég Civil Alap pályázatait kezelő szervezetek pedig beperelték a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt (KEHI) – az egész civilellenes kampány elindítóját – közigazgatási jogkörben elkövetett károkozásért, és hamarosan az első tárgyalásra is sor kerül.

Kehi: Elvégezzük az ügyészség és a rendőrség helyett a munkát

A rendőrség után az ügyészség is cáfolja a Kehit, Hadházy Ákos LMP-szakszóvivő ellen nem folyik büntetőeljárás a hivatal feljelentése nyomán, írta kedd reggel a a Magyar Nemzet. A Kehi csípőből azt írta vissza, hogy akkor majd ők elvégzik a hatóságok helyett a munkát.

Hadházy Ákos örül annak, hogy talán mégis pereskedhet a Kehivel

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal máig abban a hiszemben volt, hogy feljelentése nyomán eljárás zajlik az LMP-politikus ellen. Azonban kiderült, hogy ez nincs így, erre bejelentette, akkor pótmagánvádlóként lép fel. Erre reagált kisvártatva Hadházy azzal, hogy áll a per elébe, mert így végre kiderülhet, hogy igazat mond, amikor közpénzek lenyúlásával vádolja a Kehit.
Találatok: [83]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>