Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Környezetvédelmi Minisztérium highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [53]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

Ki mond igazat kvótaügyben?

Egyre jobban sántít a magyar szén-dioxid-kvóták eladásának ügye. Piaci szakértők szerint nem valószínű, hogy az események úgy történtek, ahogy azt Molnár József, az ügyletet lebonyolító minisztériumi kabinetfőnök előadta. Molnár utóbb azt állította, hogy japán cégek 5 millió magyar kibocsátási egységet vásárolnának, és ebben az ügyben jelenleg is tárgyalásokat folytatnak az érdeklődőkkel.

Ki mond igazat kvótaügyben?

Egyre jobban sántít a magyar szén-dioxid-kvóták eladásának ügye. Piaci szakértők szerint több ponton nem valószínű, hogy az események úgy történtek, ahogy azt Molnár József, az ügyletet lebonyolító Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kabinetfőnöke előadta.

Varga Mihály: számoljon el a kormány a kvótákkal

A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy hagyjon fel a széndioxid CER-kvóták további értékesítésével és kezdjen vizsgálatot az ügyben - mondta Varga Mihály, az Országgyűlés Költségvetési, Pénzügyi és Számvevőszéki Bizottságának fideszes elnöke sajtótájékoztatóján.

Nyomuk veszett a botrányos kvótáknak

A magyar kormány másfél hete jelentette be, hogy újabb, szén-dioxid-kvóták eladásáról szóló szerződést írt alá. Az ügylet eltér a korábbi kvótaeladásoktól, és bár jogsértés nem történt, néhány nappal később a magyar kvóták miatt felfüggesztették az EU kvótakereskedelmi rendszerét. Megpróbáltuk feltérképezni, hogy hova vetődhettek a botrányt okozó magyar kvóták.
Találatok: [53]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>