Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Korona 97 Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [7]  Oldalak:   1

Helyreigazítás

A Magyar Hírlap 2009. április 28-i számában és interneten megjelent, A Józsefváros mélyén összeérnek a házügyek című cikkben valótlanul állítottuk, hogy Patzinger Ferenc az értékbecsléseket felülvizsgáló bizottságot vezette a Józsefvárosban, valamint azt, hogy Patzinger-bizottság létezett.

Ingatlanbotrányok a Józsefvárosban: Hunvald nyomdokain

Két szerv, két ügyben is nyomoz józsefvárosi önkormányzati ingatlanok hasznosítása kapcsán - tudta meg az inforadio.hu. A BRFK egy Hock János utcai, vélhetően áron alul eladott önkormányzati ingatlan értékesítését vizsgálja, míg az ügyészség egy Rákóczi úti ingatlan hasznosítása kapcsán kért adatokat a kerületi jegyzőtől.

Józsefvárosi ingatlanos bűvészkedés

Nem cáfolja a VIII. kerületi jegyző lapunk információit, hogy több tízmillió forinttal leértékelve került egy ciprusi offshore céghez két önkormányzati telek. A Horváth Mihály tér 16. szám alatti ingatlan esetében maga a pályázó bízta meg az értékbecslőt.

Elértéktelenedő józsefvárosi telkek

Információink szerint már túladott a ciprusi offshore cég a tízmilliókkal leértékelt józsefvárosi telkén. Az önkormányzat a héten átfogó vizsgálatot indított a Corvin sétány programot végrehajtó projektcég működésének feltárására.

Bűvészkedés józsefvárosi ingatlanokkal

Egy nap alatt két önkormányzati telket vásárolt egy ciprusi offshore cég a VIII. kerületben. Információink szerint piaci ár alatt jutott az ingatlanokhoz, a rendőrség nem nyomoz egyik ügyben sem.
Találatok: [7]  Oldalak:   1