language

Személyek:

Kosztics József highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bűnöző is lehet polgármester, de már nem maradhat a helyén olyan könnyen, mint korábban

Nemrég Pál-Árgyelán Elvira, a Békés megyei Pusztaottlaka fideszes polgármestere úgy döntött, mégsem indul a polgármesteri címért, így az egyetlen jelölt a település egykori polgármestere, a költségvetési csalással vádolt korábbi fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György lehet – írta meg a 24. Nem példa nélküli az eset.

Most 42 milliós sikkasztás miatt emeltek vádat Siklósnagyfalu volt polgármestere ellen

„Az egyik helyi rendőrtiszt igazi csínytevőnek, »minden hájjal megkent ügyeskedőnek« nevezte” – írta a Magyar Narancs még 2006 őszén Kosztics Józsefről, Siklósnagyfalu akkori polgármesteréről. Koszticsot akkor épp körözte a rendőrség, később le is kellett mondania a polgármesterségről, mert nem kezdte meg a 14 hónapos, lopásért és okirat-hamisításért kapott büntetését.

Megint börtönbüntetésre ítélték Siklósnagyfalu polgármesterét

A Pécsi Törvényszék költségvetési csalás és sikkasztás miatt jogerősen 1,5 év, 4 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a baranyai Siklósnagyfalu független polgármesterét.

„Józsi mihamarabb hazajön” - újra börtönbe mehet a siklósnagyfalusi polgármester

A dörzsölt faluvezetőhöz a végletekig ragaszkodnak a falubeliek, elnézik a stiklijeit.

Csalással vádolják a börtönviselt polgármestert

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás, sikkasztás és okirat-hamisítás bűntettének elkövetésével vádolja a Pécsi Járási Ügyészség Kosztics Józsefet, a 440 lelkes Siklósnagyfalu vezetőjét. Az ügyészségi közlemény nem írja le a polgármester nevét, de informá­cióink szerint Kosztics Józsefről van szó.

A menekülteket befogadni akaró polgármester ellen emelt vádat az ügyészség

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség többek között jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt emelt vádat egy dél-baranyai falu polgármestere ellen – írják szerdai közleményükben. Siklósnagyfalu vezetőjének nem ez az első rázós ügye.

Elkapták a körözött polgármestert

Elfogta a rendőrség Kosztics Józsefet, az október elsejei siklósnagyfalui polgármester-választás győztesét, akit közokirat-hamisítás és csalás miatt kerestek - közölte kedden a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>