Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kovács Ákos (énekes) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinchez vándolrolt Ákos I. kerületi borozója

Decemberben egy ügyvéd vette meg az Andante Borpatikát, aki márciusban továbbadta az Orbán-közeli milliárdos érdekeltségébe tartozó cégnek. A Budapest I. kerületében, a Bem rakparton található Andante Borpatika Kft. tavaly decemberig Kovács Ákos énekes és Tiffán Zsolt fideszes parlamenti képviselő tulajdonában volt, akkor vette meg tőlük Geri Zoltán ügyvéd.

Ákos bagóért bérelt I. kerületi étterme Mészáros Lőrincnél landolt

Immár Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozik az I. kerületi Andante Borpatika nevű étterem, amit éveken át Kovács Ákos énekes, valamint Tiffán Zsolt borász, a Fidesz volt parlamenti képviselője üzemeltettek – tudta meg a 24.hu.

Kovács Ákos negyvenmillió forintot kap a Szerencsejáték Zrt-től

A Szerencsejáték Zrt. új vezérigazgatója nem változtatott a régi hagyományokon, idén is a Kutatópont Kft.-vel kötött 700 milliós piackutatási szerződést az állami lottótársaság.

Brutális tőkenövekedésnek örülhet egy Fidelitas-közeli cég

Negyvenmillióról egyből 400 millió forintra emelte törzsbetétjét az állami kommunikációs tendereken sikeres Serenity Solution Kft. tulajdonosa, a HSC Consulting Kft. A Serenity, amely egészen a legutóbbi időkig Sprint Nyomda néven működött, több szálon kötődik a kormányzó erők ifjúsági szervezetéhez, a Fidelitashoz.

A fideszes képviselő, aki megvédte Ákost, üzlettársa is egyben

Az Ákos-botrányban nem csupán a kormány, hanem a Fidesz egyik országgyűlési képviselője is a zenész védelmére kelt. Tiffán Zsolt csütörtökön két vulgáris hangvételű Facebook-bejegyzésben ment neki Ákos támadóinak. A bejegyzésekből kiderült, szerinte is az a normális vélekedés a nők világban betöltött szerepéről, amit Ákos és Kövér László hangoztattak nagy visszhangot kiváltó megnyilvánulásaikban. Tiffán viszont nemcsak elvbarátja a dalnoknak, hanem közös cégük is van.
Találatok: [5]  Oldalak:   1