language

Személyek:

Kovács Bence János highlight_off

Kulcsszavak:

zsarolás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Bodoky Tamás jogerősen pert nyert Kovács Bence János és a Grupo Milton Zrt. ellen

Bodoky Tamás újságíró, az atlatszo.hu főszerkesztője október 18-án másodfokon, jogerősen megnyerte a Kovács Bence János és a Mervó József által képviselt Grupo Milton Zrt. ellen személyhez fűződő jog megsértése miatt indított perét.

Racing Management: Nem zsaroltunk

A Racing Management Kft. sajtóközleményben utasítja vissza a zsarolás vádját, ami egy bizonyos „Motoros Kft.” ellen fogalmazódott meg múlt csütörtökön, a Grupo Milton sajtótájékoztatóján. Kovács Bence János, a Balatonring építését bonyolító cégcsoport vezetője akkor azt mondta, hogy egy, az autó- és motorsportban érintett cég, valamint a Zsámbéki medence ingatlanfejlesztői állnak a Grupo Milton elleni „lejárató kampány” mögött, amiben az Index is részt vesz.

Index: Közpénzt vagy életet!

Képes-e megakadályozni a demokratikus közvélemény – a sajtó és néhány civil szervezet –, hogy az állam harmincötmilliárdot költsön el egy nagyon gyanús vállalkozáscsoport nagyon gyanús ingatlanprojektjére?

Leszámolás Talmácsi utódja miatt - fordulatos nap a Grupo Milton-ügyben

Zsarolás áldozataként aposztrofálta magát szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Kovács Bence János, a Milton Grupo holding vezetője, amely cég pátyi ingatlan-befektetésével, illetve sávolyi Balatonring-beruházásával kapcsolatban az utóbbi időben tényfeltáró cikksorozat jelent meg az Indexen.
Találatok: [4]  Oldalak:   1