Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kovács József (atomerőmű) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>

Budai: Sukoró és a HM-es korrupciós ügyek is bírósági szakban vannak

Jelenleg hét olyan ügy van - illetve már volt - bírósági szakaszban, amelyben az elszámoltatási kormánybiztos vizsgálódott, és tett feljelentést; ezek között van például a sukorói telekcsere és a honvédelmi minisztériumi (HM) ingatlanok ügye - tájékoztatta az MTI-t Budai Gyula, akinek augusztus 31-ével ér véget elszámoltatási kormánybiztosi megbízatása.

MVM-ügy: vádat emeltek Kocsis István ellen

Vádat emeltek Kocsis István, a Magyar Villamos Művek volt vezérigazgatója és társai ellen, akik a vádirat szerint különféle szerződések megkötése révén több mint 15 milliárd forint vagyoni hátrányt okoztak cégüknek, illetve az paksi atomerőműnek.

Újabb bizonyítékok Kocsis Istvánék ellen

A Nemzeti Nyomozó Iroda az ügyészség kérésének megfelelően újabb bizonyítékokkal kibővítve ismét vádemelési javaslattal adta át az állami Magyar Villamos Művek 2006-2008-as gazdálkodásával kapcsolatos iratokat. A gyanú szerint Kocsis István egykori vezérigazgató és hat társa több mint 15 milliárd forinttal károsította meg az állami energiacsoportot.

Vádemelési javaslat az MVM-ügyben

A Nemzeti Nyomozó Iroda másodszorra is vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek az MVM ügyében összerakott nyomozati anyagát. A Magyar Villamos Művek (MVM) 2006 és 2008 közötti gazdálkodását vizsgálták a nyomozók.

Nád Kft. kontra MVM: tanúként hallgatták meg Kovács Józsefet

Az időközben felszámolás alá került Nád MPS-H Kft.-nek a Magyar Villamos Művek (MVM) ellen indított 9,6 milliárd forintos kártérítési perében pénteken tanúként hallgatták meg Kovács Józsefet, mint a Paksi Atomerőmű Zrt. volt vezérigazgatóját, és az MVM volt termelési vezérigazgató-helyettesét, aki korábban döntött arról, hogy az atomerőmű nem száll be az energianád-projektbe.

Vádemelést javasolnak Kocsis és Kapolyi ellen

Hűtlen kezelés miatt vádemelést javasol a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Kocsis István, a Magyar Villamos Művek (MVM) volt vezérigazgatója és több, a céggel korábban kapcsolatban álló vállalkozó, így Kapolyi László volt szocialista országgyűlési képviselő ellen is.

Tizenegy MVM-es ügyben nyomoznak

"A Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) feljelentése alapján folytatunk nyomozást különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett megalapozott gyanúja miatt 2009. április közepe óta.

NNI: Bűnszervezet működött az MVM-ben

Az MTI Hírcentrum úgy tudja, a Magyar Villamos Művek 2007 és 2008 közötti gazdálkodása ügyében indult nyomozásban a Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetet fedezett fel, és hét embert gyanúsított meg, köztük Kocsis István volt vezérigazgatót.
Találatok: [16]  Oldalak:   1 2   >  >>