Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Kovács Sándor (SZEK) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Nem ment el egy hét alatt a 18 milliárdos adóssághegy

Egy sikkasztás miatt három év börtönre ítélt egykori felszámolóbiztost is bevont az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt. egy közel 18 milliárdos tartozáscsomag értékesítésébe. A Zrt. előzőleg egyetlen hét alatt próbálta eladni az óriási adóssághegyet, a pályáztatás azonban eredménytelen volt.

Annyit sikkaszott, amennyit nem szégyelt

Újabb vádirat készült el a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen a Kecskeméten közismert vállalkozó, Kovács Sándor ellen, akit a megyei bíróság február 5-én jogerősen folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt három év börtönre ítélt.

Újabb vádirat a kecskeméti politikus-üzletember ellen

Újabb vádirat készült a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségen a Kecskeméten közismert politikus-vállalkozó, Kovács Sándor ellen, akit a megyei bíróság február 5-én jogerősen folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntette miatt három év börtönre ítélt.

Különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás - Börtönbe vonul a SZEK alapító elnöke

Három év végrehajtandó börtönbüntetésre ítélték a kecskeméti Kovács Sándort (53) a Szövetség az Európai Kecskemétért (SZEK) civil szervezet alapító elnökét. A Szegedi Ítélőtábla ma (kedd) meghozott döntése jogerős, így a Kecskeméten közismert üzletembernek rövidesen börtönbe kell vonulnia.

Sikkasztott a kecskeméti simlis

Több mint százmillió forintot kezelt sajátjaként egy felszámolás alatt álló cég vagyontárgyainak értékesítéséből származó bevételből az a kecskeméti felszámolóbiztos, akit kedden folytatólagosan, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztásért jogerősen három év börtönnel sújtott a Szegedi Ítélőtábla.
Találatok: [6]  Oldalak:   1