Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Személyek:

Heim Péter highlight_off
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Közös cége volt Habonynak és a Századvég igazgatójának

Évekig volt közös, luxemburgi cége Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadónak, Heim Péternek, a Századvég Gazdaságkutató Zrt elnökének és helyettesének, Szalay-Bobrovniczky Kristófnak - derítette ki az RTL Klub híradója.

Századvég-sztori: sült bolondok, közpénz-milliárdok

Volt kutatási igazgatója pénzmosodának nevezte a Századvéget, amelynek vezetőjét a kitiltási ügyben is hírbe hozták. A szellemi műhelyből mára a kormányzati kommunikáció fő beszállítójává váló cégcsoport 2010 óta több mint négymilliárd forint értékű állami megbízáshoz jutott.

Kitiltási botrány: színvallásra szólítják a Századvéget

Javaslom, hogy haladéktalanul tárjon a nyilvánosság elé valamennyi információt, amellyel a Századvég a kitiltási botrány kapcsán rendelkezik - írja Heim Péternek, a Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnökének címzett nyílt levelében Szelényi Zsuzsa országgyűlési képviselő.

Századvég-sztori: milliárdos birodalmat épít Orbán háttérembere

Közel egymilliárd forintot keresett pár hónap leforgása alatt a Fidesz-közeli Századvég-csoport – derült ki egy októberi bírósági tárgyaláson. Ám a miniszterelnök főtanácsadójához köthető csoport nemcsak a kormány támogatását élvezi, a Fidesz-frakciónak és az MFB-nek is adnak tanácsokat, továbbá a kormányváltás óta a piacon is lendületet vettek, miután felismerték, az egészség jó befektetés. Megpróbáltuk feltérképezni a századvéges társaság szövevényes érdekeltségeit.

Az Orbán-kormány agya, a hatvanfős Századvég

A Századvég a közelmúltig még nem szállított semmilyen tanácsot a kormányzatnak a négy hónapja megkötött, közel hárommilliárdos szerződés keretében, de azt tervezi, hogy 2014-re a nemzetközi piacon jegyzett tudásexportőrré válhat a magyar problémákra adott válaszaival.
Találatok: [5]  Oldalak:   1