Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Személyek:

Juhász Ferenc highlight_off
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

Fény derül a Juhász minisztersége alatti repülőbeszerzés részleteire?

Utasította a Legfőbb Ügyészség a Fővárosi Főügyészséget, hogy haladéktalanul folytassa a nyomozást a szocialista Juhász Ferenc honvédelmi minisztersége idején megvásárolt ukrán An–26-os katonai szállító repülőgép ügyében – tudta meg a Magyar Nemzet.

"Dolgozunk, keményen" - Hol tart az elszámoltatás?

Drágán vásárolt festmények, filozófusok pályázatai és egy sokat használt benzinkártya is magára vonta az elszámoltatási kormánybiztos figyelmét az elmúlt egy évben. Az [origo] megnézte, hol tart az elszámoltatás.

Fapálék rendszeresen fiktív cégeket hívtak versenybe

Versenyt korlátozó megállapodás gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a MÁV egyik leányvállalatának, a MÁV Ingatlankezelő Kft.-nek a közbeszerzési eljárásai kapcsán – tudtuk meg a BRFK sajtóosztályán.

Juhász nem ment el a gyanús HM-es ügyeket vizsgáló ülésre

Juhász Ferenc szocialista politikust, egykori honvédelmi minisztert is meg szerette volna hallgatni a parlament honvédelmi bizottsága azokról a vesztegetési ügyekről, amelyek a gyanú szerint éveken át folytak a Honvédelmi Minisztériumnál, de ő végül nem jelent meg az ülésen.
Találatok: [27]  Oldalak:   1 2 3   >  >>