Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Intézmények:

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség highlight_off
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Horváth András közzétette a Microsoft-ügyben vevőként érintett állami szervezetek listáját

“Microsoft-ügy, mindenki benne van!”– a legújabb korrupciós botrány részleteit magyarázó Facebook-bejegyzést tett közzé az öt éve zöld dossziéjával a cégláncolatos áfabotrányt kirobbantó Horváth András, egykori NAV-elemző, aki azóta Magyarország legismertebb közérdekű bejelentőjének számít. Horváth jelenleg az uniós forrásból megvalósuló, korrupciógyanús projektek után nyomozó Hadházy Ákos független képviselő munkáját segíti.

17 milliárdért kapott megbízásokat 3 hónap alatt a kormány kedvenc PR-osa

Balásy Gyula cégeinek nem volt nehéz dolga a harmadik negyedévben.

A kormány háttérintézménye százmilliókért húz nyomkövető karperecet idősekre

A kormány (egész pontosan a fejlesztési minisztérium) háttérintézménye, a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) 191 millió forintért vásárol “idős gondozottak ellátására alkalmas vészjelző-segélyhívó karpereceket” az azokhoz tartozó rendszerrel együtt – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből. A beszerzés az Idősügyi Infokommunikációs Modellprogram részét képezi, ez az a program, aminek keretében hátrányos helyzetű településeken élő idősek informatikai eszközöket, internet-hozzáférést, informatikai oktatást kapnak.

Újabb zsíros állami megbízást nyert az ingyenlaptopos cég

Megint behúzott egy közpénzes megbízást a Delta System Kft., ezúttal a Digitális Fogyasztóvédelem projekthez kapcsolódó új fejlesztéseket nyerte el a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökségtől. Igaz, most nem egyedül futott be, a Grepton Informatikai Zrt.-vel kell osztoznia. A kiíró egyébként eredetileg 691 millió forintra becsülte a munkát, a nyertesek azonban 730 millió forintért vállalták el.
Találatok: [4]  Oldalak:   1