Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Személyek:

Szalay-Bobrovniczky Kristóf highlight_off
Találatok: [4]  Oldalak:   1

Horn Gabriella: Városliget-projekt: újabb hetvenmilliós tanácsadási megbízás

Egyelőre sok változást nem látni a már eddig is milliárdokba került Városliget-projekt eredményeiben, de máris újabb megbízásról jelent meg kiírás a Közbeszerzési Hatóság weboldalán: a december 14-i határidővel meghirdetett pályázat örökségvédelmi feladatokról szól.

Közös cége volt Habonynak és a Századvég igazgatójának

Évekig volt közös, luxemburgi cége Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadónak, Heim Péternek, a Századvég Gazdaságkutató Zrt elnökének és helyettesének, Szalay-Bobrovniczky Kristófnak - derítette ki az RTL Klub híradója.

Századvég-sztori: milliárdos birodalmat épít Orbán háttérembere

Közel egymilliárd forintot keresett pár hónap leforgása alatt a Fidesz-közeli Századvég-csoport – derült ki egy októberi bírósági tárgyaláson. Ám a miniszterelnök főtanácsadójához köthető csoport nemcsak a kormány támogatását élvezi, a Fidesz-frakciónak és az MFB-nek is adnak tanácsokat, továbbá a kormányváltás óta a piacon is lendületet vettek, miután felismerték, az egészség jó befektetés. Megpróbáltuk feltérképezni a századvéges társaság szövevényes érdekeltségeit.

Az Orbán-kormány agya, a hatvanfős Századvég

A Századvég a közelmúltig még nem szállított semmilyen tanácsot a kormányzatnak a négy hónapja megkötött, közel hárommilliárdos szerződés keretében, de azt tervezi, hogy 2014-re a nemzetközi piacon jegyzett tudásexportőrré válhat a magyar problémákra adott válaszaival.
Találatok: [4]  Oldalak:   1