Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Kulcsszavak:

közbeszerzés highlight_off

Személyek:

Verók István highlight_off

Verók István

1950-ben született, nős, három gyermek édesapja.
1967-69 között Ganz Mávag, géplakatos;
1969-71 között sorkatonai szolgálat, szakaszvezető ;
1971- Közlekedési és Műszaki Vállalat, útlevél- és vízum ügyintéző;
1976- rendezvényszervező;
1981- főiskolai diploma, könyvtár-pedagógiai szak;
1985- Reflektor Kiadó, sofőr, sorozatszerkesztő, majd főszerkesztő;
MSZMP KB - protokolos
1989- több szolgáltató, kereskedelmi-és építőipari kft-nél cégvezető, igazgató, ügyvezető igazgató.

Találatok: [9]  Oldalak:   1

Várost vigyenek! – Mit kaphat Rogán az V. kerületi ingatlanok leárazásáért?

A nyilvánosságba nagy svunggal berobbanó önkormányzati ingatlanügyek többnyire nem állnak meg a bíróság előtt. Az eljárás akár évtizedes elhúzódása ellenben szinte garantált.

Ez lett a Fidesz elszámoltatásából: 51 kiemelt ügy, 300 fős érintetti lista

Eltelt két év a kormányzásból, íme a Fidesz által beígért elszámoltatás mérlege: eddig 51 jelentősebb témában született gyanúsítás, vádemelés, illetve első- vagy másodfokú ítélet. A háromszáz fős érintetti listán Gyurcsány Ferenc, négy volt miniszter és hat exállamtitkár neve szerepel.

Wertán: Újabb törvénysértés, fizessen Verók!

„Kezdeményezni fogom a testületben, hogy Verók István gyanúsított szocialista polgármesterrel fizettessük ki azt az újabb négymillió forintos kárt, amelyet törvénysértésével a VI. kerületi önkormányzatnak okozott” – jelentette ki Wertán Zsolt (KDNP) önkormányzati képviselő tegnapi tájékoztatóján.

Verókék „feldarabolták” a játszóteret

Verók István, hűtlen kezeléssel gyanúsított terézvárosi polgármester nem csupán a közbeszerzési törvényt játszotta ki, hanem adathamisítást is elkövetett – jelentette ki Wertán Zsolt (KDNP) VI. kerületi önkormányzati képviselő keddi tájékoztatóján.

Szorul a hurok az MSZP körül?

Tévedés volna azt hinni, hogy csak az ügyészi szervezet jár rá a nagypolitikára - írtuk az állami pénzek körüli visszaélésekkel foglalkozó cikkünkben. A kormányfelügyelet alatt működő rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája (NNI) például április utolsó napjaiban az Állami Számvevőszék jelentései alapján - kvázi hivatalból - indított büntetőeljárást több vállalat privatizációjával kapcsolatban.

A bíróság másodszor is kimondta: gyanúsan olcsón adott el egy palotát a VI. kerület

Megsemmisítette a bíróság azt az adásvételi szerződést, amiben a VI. kerületi önkormányzat eladta az Andrássy 47. szám alatti házat.

Hunyadi téri fejlesztés - Több tízmilliós kártérítést kaphat Terézvárostól a lelépő cég

Sajtóhírek szerint 28 millió forinttal akarja kárpótolni Verók István, a VI. kerület szocialista polgármestere a Hunyadi tér rehabilitációjától visszalépő Európa Ház Ingatlanberuházó és Vagyonkezelő Zrt.-t (EHI). Arról, hogy ez megtörténik-e, ma dönt a terézvárosi képviselő-testület.
Találatok: [9]  Oldalak:   1