language

Intézmények:

Közép-európai Egyetem (CEU) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

A Palkovics-trükk: így nyomja le ellenfeleit a kormány végrehajtóembere

A Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézetei, a CEU, valamint a modellváltó egyetemek után ezúttal a Diákváros-projekt érdekeltjei kapnak ízelítőt, hogy milyen is az, amikor Palkovics a szavát adja valamire. Az innovációs és technológiai miniszter hétfőn egyeztetett a főváros vezetőivel a Fudan Egyetem kampuszának sorsáról, a jelek szerint pedig továbbra is csak azt érdemes elhinni Palkovicsnak, ami már megtörtént.

Hamarosan a teljes felsőoktatásban kiépül a pártállami rendszer

Befejezéséhez közeledik az egyetemek kormánypárti magánosítása, azaz ezen a fronton is átveszi az uralmat a NER.

Helyreigazítás

2011. szeptember 8-i Költözködik a Collegium Budapest, Az állami pénzekkel kistafírozott tudományos intézetet a CEU-ba olvasztották, felmerülhet a hűtlen kezelés gyanúja című cikkünkben valótlanul közöltük, hogy a Közép-európai Egyetembe (CEU) a Collegium Budapest beolvasztásra került, illetve hogy a CEU térítésmentesen megszerezte volna a Raoul Wallenberg Vendégház Nonprofit Kft. huszonöt százalékos tulajdonrészét.

Költözködik a Collegium Budapest

A CEU (Közép-európai Egyetem) megkezdte az állam által eddig összességében milliárdokkal támogatott Collegium Budapest (CB) Szentháromság utcai épületének kiürítését. A CB a kilencvenes évek eleje óta egyesületként működött, a CEU 2008-ban lépett be a szervezetbe, amely június 30-án kimondta feloszlását, és vagyonelemeit az egyetemre hagyta. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium perelhet, ugyanis a hűtlen kezelés gyanúja is felmerülhet. A CIKKET HELYREIGAZÍTOTTÁK .
Találatok: [6]  Oldalak:   1