language

Kulcsszavak:

közigazgatás highlight_off
mentelmi jog highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Lenullázzák a bírósági végrehajtói pályázatokat a Völner-botrány miatt

Néhány nappal a tervezett eredményhirdetés előtt nulláz le 35, folyamatban lévő bírósági végrehajtói álláspályázatot egy friss törvénymódosítás. A lépés összefügg a végrehajtói kar korrupciós botrányával, amibe Völner Pál államtitkár már belebukott.

Erről szólhat Völner és Schadl sok százmilliósra becsült korrupciós ügye

Hét végrehajtói pályázat eredményében lehet benne a kezük, de állítólag egy oktatási cégtől is kaptak volna egy rakás pénzt, és úgy tűnik, azon is ügyködhettek, hogy zsíros pályázati pénzeket szerezzenek egy kamugyanús “vízüzemű motor” révén. Völner Pálnál jó 83 millió, de Schadl Györgynél több mint 800 millió forintnyi vesztegetési pénz landolhatott.

A vesztegetéssel gyanúsított Völnernek a vagyonnyilatkozata alapján volt két remek éve

Megnéztük, mi olvasható ki a vesztegetéssel gyanúsított Völner Pál vagyonnyilatkozataiból, amelyeket az Országgyűlésnek adott le.

Orbán: Vida perel, vagy repül!

Orbán zavaros jogi magyarázattal állt elő a kitiltási ügy "megoldására". Arra szólította fel André Goodfriendet, hogy "legyen férfi", ne bújjon a mentessége mögé, a NAV elnökéről pedig azt mondta: ha bűnösnek találják, akkor bezárják.

Gréczy: Orbánnak kellene elindítania a vagyonosodási vizsgálatokat

Vagyonosodási vizsgálatot szeretne a DK valamennyi miniszterrel és államtitkárral szemben, kezdve Giró-Szász Andrással, akiről a napokban derült ki, hogy közel milliárdos magánvagyonnal rendelkezik, és egy új belvárosi szállodában is tulajdonrészt szerzett.
Találatok: [6]  Oldalak:   1