language

Kulcsszavak:

közigazgatás highlight_off

Lapok:

napi.hu highlight_off

napi.hu

A Napi.hu független üzleti és pénzügyi internetes hírportál. Eredetileg a Napi Gazdaság újság honlapja volt www.napigazdaság.hu domainnéven. 2011 áprilisától megújult külsővel jelent meg. Új funkciója lett a real time tőzsdei részvényárfolyam-szolgáltatás. 2013 augusztusában, a Napi Gazdaság tulajdonosváltásakor (és Magyar Időkké alakulásakor) levált a nyomtatott lapról és önálló szerkesztőséget alakított, a kiadócég tulajdonosa a Spéder Zoltán-féle CEMP lett. A Napi.hu kiadója a www.napi.hu Online Kft., melyet az Indamedia Network Zrt.-n keresztül korábban Spéder, jelenleg Ziegler Gábor és Ottyán József tulajdonolnak 50-50%-ban, ők értékesítik az Index.hu hirdetési felületeit is (CEMP-X Online Zrt.)

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Lebukott egy autóátírásokkal trükköző okmányügyintéző

Üzletszerűen elkövetett csalássorozat miatt emeltek vádat a nagykanizsai kormányablak egyik autóátírásokat végző ügyintézője ellen, aki tucatnyi esetben tette el az ügyfelek által befizetett összegeket - közölte a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Kemény visszajelzés jött Orbánéknak - ezt nem fogják könnyen lenyelni

Immár csak három olyan uniós ország van, amely korrupciós szempontból rosszabbul teljesít Magyarországnál. Nem csoda, hogy a magyarok többsége szerint a korrupció mára az élet szerves részévé vált. Az eredmények egyelőre csak romlanak, javulás nagyon kevés területen látható.

Itt egy új jelentés a hazai korrupcióról

Egyes örkormányzati társaságok még a legalapvetőbb korrupciós ellenőrzési rendszereket sem építették ki, annak ellenére, hogy a kockázatok magasak - állapítja meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) jelentése.

TI: A magyar állami intézményrendszer sok esetben részrehajló

A magyar állami intézményrendszer sok esetben részrehajló - jelentette ki a Transparency International (TI) Magyarország ügyvezető igazgatója a szervezet tizedik születésnapját ünneplő budapesti konferencián, amelyet pénteken, a korrupcióellenes világnapon tartottak "az integritásról és az integritásalapú közigazgatási kultúráról" a holland nagykövetség támogatásával.

Ombudsman: a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal jogsértően járt el

Az ombudsman egy közérdekű bejelentéssel kapcsolatos beadvány kivizsgálása után megállapította, hogy sérült a jogbiztonság és az alapjog a hatósági ügyek tisztességes intézéséhez - közölte az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala.

Bekeményít az NGM - retteghetnek az adóhivatalnokok

A gazdasági tárca minden egyes szabályszegés esetén a zéró tolerancia alkalmazását kéri a NAV-tól. A minisztérium célja, hogy a jövőben egyetlen alkalommal se forduljon elő olyan eset, amelynek során az adóhivatal dolgozóját bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják - közölte az NGM.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>