language

Kulcsszavak:

közigazgatás highlight_off
offshore highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Lex Vajna?

Orbán Viktorhoz írt levelében kérte Szél Bernadett, az LMP társelnöke: mivel a belügyi tárca tájékoztatása szerint Andy Vajna filmipari kormánybiztos nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon, a miniszterelnök azonnal kezdeményezze azt. A törvény egyértelműen rendelkezik: a kormánybiztosokat kötelezően át kell világítani.

Több mint ügyvéd – Seszták Miklós fejlesztési miniszter és a Ramiris cégcsoport üzleti kapcsolatai

Seszták Miklós kinevezését Németh Lászlóné helyére leginkább abban a folyamatban lehet értelmezni, melynek célja a Simicska-Nyerges-érdekkörhöz tartozó apparátusi vezetők eltávolítása a fejlesztési források közeléből. Bár ő maga ezt következetesen tagadja, úgy tűnik, az új fejlesztési miniszternek is erős kapcsolatai vannak bizonyos üzleti körökkel: ráadásul a Sesztákkal kapcsolatban álló Ramiris cégcsoport körüli üzletemberek nem egy esetben keveredtek törvénytelen ügyletekbe.

Sokan kezdhetnek keményen izzadni Simicska miatt

Elveszett a mítosza, de Simicska Lajos nem csupán egy offshore-lovag. Ismerői szerint hosszú hadviselésre készül. Kérdés: működik-e a kormánykritikus Hír TV és Magyar Nemzet, vagy elfordulnak a médiumoktól a jobboldali Orbán-szimpatizánsok?
Találatok: [3]  Oldalak:   1