language

Kulcsszavak:

közigazgatás highlight_off
ügyészség highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [9]  Oldalak:   1

Völner-ügy: nem sietnek tisztázni magukat a tárcák a korrupciógyanú alól

Vagy nem is igazán próbálják kideríteni, vagy ha igen, nem beszélnek róla az érintett minisztériumok, hogy a korrupcióval gyanúsított exállamtitkár, Völner Pál mit és kin keresztül próbált náluk elintézni, ahogy azt az ügyészség gyanítja.

Schadl a telefonban beszélt a titokzatos "gazdájáról", aki nem Völner

Egy korrupt NAV-tisztviselő lehallgatása vezette el a Nemzeti Védelmi Szolgálatot a Magyar Végrehajtói Kar elnökéhez, majd rajta keresztül Völner Pál államtitkárhoz, akivel Schadl György szoros kapcsolatban állt, és rengeteget beszéltek egymással – derül ki a hét hónapon át zajló titkos felderítés irataiból.

Lenullázzák a bírósági végrehajtói pályázatokat a Völner-botrány miatt

Néhány nappal a tervezett eredményhirdetés előtt nulláz le 35, folyamatban lévő bírósági végrehajtói álláspályázatot egy friss törvénymódosítás. A lépés összefügg a végrehajtói kar korrupciós botrányával, amibe Völner Pál államtitkár már belebukott.

Leállítja a Fidesz a Völner-botrányba keveredett végrehajtói kar 35 új tagjának kinevezését

Napokon belül eredményt kellene hirdetni a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar legutóbbi álláspályázatán, de egy friss törvényjavaslat az utolsó pillanatban állítaná le a folyamatot. A lépés aligha független a Völner Pál államtitkár bukásához vezető, a karnál feltárt korrupciógyanútól.

A korrupcióval gyanúsított Völner Pállal a Pegasus-balhét is elvitethetik

Völner Pál személyében a rendszerváltás utáni politikusgeneráció legmagasabb – miniszter­helyettesi – rangú aktív kormánytagja bukott meg, miután az ügyészség gyanúja szerint kenőpénzt fogadott el végrehajtóktól.

A vesztegetéssel gyanúsított Völnernek a vagyonnyilatkozata alapján volt két remek éve

Megnéztük, mi olvasható ki a vesztegetéssel gyanúsított Völner Pál vagyonnyilatkozataiból, amelyeket az Országgyűlésnek adott le.

Farkas Flórián hosszú útja lassan elvezet a bukáshoz

Se miniszterelnöki biztosi címe, se saját szervezete nincs már az évtizedeken keresztül az ország legmeghatározóbb, egyben leghírhedtebb roma politikusának, Farkas Flóriánnak. Legfeljebb az EP-választásokig úszhatja meg a számonkérést.
Találatok: [9]  Oldalak:   1