language

Kulcsszavak:

közigazgatás highlight_off
utazás highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>

Pénzszórás a levegőben - kemény tízmilliókért utaznak a magyar kormánytagok

Aligha vádolhatók a minisztériumok azzal, hogy sietnek nyilvánosságra hozni vezetőik utazási adatait, ezért mind a tíz tárcától kikértük a miniszterek, államtitkárok és helyettes államtitkárok külföldi vizitjeinek listáját.

Kezdődik Hende utódjának miniszterjelölti meghallgatása

Tíz órakor kezdődik a lemondott Hende Csaba honvédelmi miniszter utódjának, Simicskó Istvánnak a miniszterjelölti meghallgatása a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságában. A volt tárcavezető az Origónak nem kommentálta lemondását. Úgy tudjuk, távozása nem klasszikus lemondás volt.

Közpénzből járt borászati tanfolyamra Lázár egyik munkatársa

A Miniszterelnökség közzétette az idei kiadásait és szerződéseit. A közbeszerzésért felelős helyettes államtitkár többször is kapott prémiumot, külföldi tárgyalásokra alkalmanként 3 milliót is költöttek, a tárca egyik munkatársa alap-, közép-, és felsőfokú borismereti képzést is kapott.

Ilyen pofátlanul drágán repülnek külföldre a magyar államtitkárok

A Miniszterelnökség helyettes államtitkára 378 ezer forintért repült Brüsszelbe, és 163 ezerért szállt meg egy éjszakára. Más példák is azt jelzik: a minisztériumi vezetők olykor érthetetlenül drágán utaznak. Az állam egy év alatt 400 millió forintot költött a miniszterek, az államtitkárok és helyetteseik útjaira.

Végrehajtó is mehet Lázár Jánoshoz

Már írásba foglalta a Fővárosi Ítélőtábla a jogerős ítéletet: Lázár Jánosnak nyilatkoznia kell arról, hogy Svájcban és Olaszországban hol szállt meg, tételesen mennyit költött, és az utak milyen közfeladat ellátásához kapcsolódtak. A március 12-i ítéletet április 9-én rögzítették, és ha a verdiktet az alperes Miniszterelnökség kézhez kapja, attól kezdve tizenöt napon belül kell döntenie, mit lép: kiadja-e a kért adatokat, vagy felülvizsgálati kérelmet nyújt be a Kúriához.

Brókerbotrány: hazaérkezett a Kun-Mediátor társtulajdonosa

Hazaérkezett Magyarországra a Kun-Mediátor társtulajdonosa - tudta meg az ATV Híradója. A férfi egy külföldi konferencián volt, amikor kiderült, hogy a cége bajban van. Az ellenzéki pártok szerint a felügyeletnek ebben az esetben is észre kellett volna vennie, hogy valami nincs rendben a társaságnál. A kormányszóvivő szerint ez viszont a pénzügyi rendszer felelőssége. Részletek a videóban.
Találatok: [14]  Oldalak:   1 2   >  >>