language

Intézmények:

Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [3]  Oldalak:   1

Mészáros ügyvédje adhat jogi tanácsokat Navracsics Tiboréknak is

Vitatott körülmények között nyerte el egy állami közbeszerzési eljárás egyik részfeladatát a Mészáros Lőrinc ügyvédjeként is ismert Kertész József és ügyvédi irodája. Az eljárást még tavaly nyáron indította a Miniszterelnökség, és mindössze egy hónap volt az érdeklődőknek benyújtani az ajánlatukat – ennek ellenére az öt részfeladatból álló közbeszerzésre egészen sokan jelentkeztek.

Nem indul nyomozás az Orbán Ráhel tokaji földjeiről törölt állami elővásárlási jog ügyében

A rendőrség szerint nem történt hivatali visszaélés, ezért elutasította a nyomozást az Orbán Ráhel tokaji földjeinek állami elővásárlási joga ügyében. A DK-s Vadai Ágnes írásbeli kérdésére Polt Péter legfőbb ügyész tett feljelentést. Az ellenzéki képviselő azt kifogásolta, hogy lapinformációk szerint a vásárlást követően törölték a földekről az állam elővásárlási jogát.

Rendőrség: nem bűncselekmény Orbán Ráhel földvásárlásánál az állami elővásárlási jog törlése

Elutasította a rendőrség azt a feljelentést, amely azt lett volna hivatott tisztázni, történt-e bűncselekmény, amikor törölték az állam elővásárlási jogát a miniszterelnök lánya által vásárolt tokaji földekről. A nyomozók szerint jogtalan előny vagy hátrány okozása ez ügyben nem történt.
Találatok: [3]  Oldalak:   1