language

Kulcsszavak:

bíróság highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [902]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Nyomozási hibák miatt enyhébb büntetést kaphatnak a Schadl-ügy vádlottjai

A nyomozók nem kérdeztek kellő mélységben a körülményekről, a nyomozás sokkal hamarabb lezárult a Schadl–Völner-ügyben mint más korrupciós büntetőügyeknél – hangsúlyozta Horváth Lóránt ügyvéd, az Ügyvédkör elnöke. Az ügyvéd elmondta, a leleplezett eszközökkel beszerzett adatokat megsemmisítették, mert a törvény így rendelkezik, így nem derülhet ki bizonyos személyek szerepe.

Akár fel is menthetik Völner Pált

Újabb szakaszához ért a Schadl–Völner korrupciós büntetőper, ezúttal két napon keresztül tanúk kihallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás a Fővárosi Törvényszéken. Magyar Péter, a Diákhitel Központ volt vezetője nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt múlt kedden, ami akár teljesen megváltoztathatja a jelenlegi tárgyalást, vádkiterjesztés történhet, de az sem kizárt, hogy új eljárás indul, amikor magas rangú vezetők kerülhetnek szembe a törvénnyel, és hosszas válaszokat kell adniuk tanúként vagy vádlottként.

A bíróság ezúttal legalizálta a balatonföldvári „strandkikötőt”

A pert kezdeményező civil szervezet és a helyi önkormányzat is úgy reagált a szerdai döntésre: folytatják, a Széchényiek szellemében.

Jogerősen pert veszített az ORÖ, mintegy 800 millió forint megfizetésére kötelezte a Fővárosi Törvényszék

A Fővárosi Törvényszék másodfokon 527 millió forint és járulékai megfizetésére kötelezte azt az Országos Roma Önkormányzatot (ORÖ), amelynek csak tartozása van, pénze nincs

A NER titkolózó milliárdosai újabban nem bizalmi, hanem alapítványi vagyonkezelőknél rejtik el a pénzüket

Dúsgazdag üzletemberek tucatjai alakítottak vagyonkezelő alapítványokat az elmúlt hónapokban, akik szoros kapcsolatban állnak az Orbán-rendszerrel. A trendi alapítványi megoldás a bizalmi vagyonkezelőknél is jobban védi a magánszférát.

Alapkezelőben lett tulajdonos Mészáros eltiltott volt intézője

Csík Zoltán cége, amely most bevásárolt Capital Community kockázatitőkealap-kezelőben, jogszerűtlenül működik.
Találatok: [902]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>