language

Helyek:

Karcag highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [59]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

4 400 000 000 forintba került a Sámándob felépítése Karcagon

„Engedje meg, hogy kifejezzem örömömet azt illetően, hogy érdeklődik a magyar iparművészet Milánói Világkiállítást is megjárt műremeke iránt, amelynek képében egy új kulturális központ nyithatta meg kapuit” - kezdte válaszát Tállai András államtitkár arra az egyszerű kérdésre, hogy mennyibe került a Milánói Expóra épített, majd hazahozott Sámándob épület felépítése Karcagon?

Varga Mihály szerint genderpropaganda és a kevert népesség létrehozása fenyeget, és átadta a karcagi "Sámándobot"

Elkészült a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ, amely a 2015-ös milánói világkiállításon szereplő, Sámándobként elhíresült magyar pavilon 4 milliárd forintért újjáépített változata. Varga Mihály pénzügyminiszter a város szülötteként adta át az épületet.

Átadták a hányattatott sorsú, pénznyelő Sámándob újjáépített verzióját Karcagon

Jó helyre, az ország talán legmegfelelőbb pontjára került Varga Mihály szerint a Sámándobként elhíresült épület Karcagon. Csütörtökön átadták a 2015-ös milánói világkiállításra épített, majd hazahozott és felújított magyar pavilont. A Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ a helyiek szellemi központjaként szolgálhat.

Hét évbe és négymilliárd forintba került, de Karcagon újranyitott a Sámándob

Hét évvel a hazahozatala után átadták az újra felépített Sámándobot, azaz a Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központot. Az MTI beszámolója szerint a városból származó Varga Mihály pénzügyminiszter az ünnepségen arról beszélt, hogy Szőcs Géza műve ma is összehozza majd a közösségeket. Az 2015-ös milánói világkiállításon szereplő magyar pavilon újjáépített épülete a helyiek szellemi központjaként szolgálhat.

A sámándobra már több mint 4 milliárd forint ment el

Varga Mihály augusztusban – Hadházy Ákosra célozgatva – arról számolt be, hogy már majdnem felépült Karcagon a sámándob, ami a 2015-ös milánói világkiállításon volt a magyar pavilon.

Az Integritás Hatósághoz fordult a Sámándob tervezője: a karcagi újjáépítést milliárdos lopásnak tartja

Sárkány Sándor, a 2015-ös milánói világkiállítás magyar pavilonjának tervezője bejelentést tett az Integritás Hatóságnál a „Sámándob” nettó 3,8 milliárd forintot felemésztő újjáépítésének ügyében. Mivel a karcagi önkormányzat a szabad ég alatt, évekig hagyta rozsdásodni a pavilon elemeit, így nem lehetett azokat visszaépíteni. Sárkány Sándor az ügy kivizsgálását kéri, mivel szerinte a felelősségre vonás politikai okokból eddig elmaradt. Öt év alatt 46 millió forintot kapott Karcagtól az a kisvállalkozás, aminek az udvarán tárolták a Sámándob maradványait.
Találatok: [59]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>