Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Akták:

Kunbajai hulladékbiznisz highlight_off

Helyek:

Bács-Kiskun megye highlight_off

Kunbajai hulladékbiznisz

Kunbajai hulladékbiznisz

2006 decemberében pattant ki az „alföldi hulladékbotrány”. Először Kiskunmajsán, a volt szovjet laktanya területén, majd szerte a dél-alföldi régióban elhagyatott tanyáknál összesen mintegy háromezer tonna, ismeretlen eredetű szemétbálát találtak

Találatok: [6]  Oldalak:   1

Felesége szerint bevonult a börtönbe a kunbajai polgármester

Bevonult a börtönbe a kiskunsági szemétügy miatt börtönre ítélt kunbajai polgármester - állította kedden az [origo]-nak a férfi felesége. Halász István napokkal túllépte a börtönbe vonulásra szabott határidőt, az erre adott korábbi magyarázatát pedig felesége nem támasztotta alá.

Nem vonult be a börtönbe a szemétbotrányban elítélt polgármester

A határidő letelte ellenére nem vonult be a börtönbe Halász István kunbajai polgármester, akit a szemétbotrány miatt ítéltek másfél éves szabadságvesztésre - írja a Baon.hu. Egészségügyi problémákra hivatkozik Halász, akinek 2004-ben már volt egy hasonló ügye, amikor egy másik bűnügyben ítélték el.

Jogerős ítélet az importszemét ügyében

Kunbaja polgármesterét jogerősen másfél év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Bács-Kiskun Megyei Bíróság tegnap a 2006-ban a Németországból beszállított és illegálisan lerakott több mint négyezer tonna bálás kommunális szemét ügyében.
Találatok: [6]  Oldalak:   1