Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Lamperth Mónika highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>

A csendes magyar: bemutatjuk Mészáros Lőrinc "agyát", a birodalom ügyintézőjét

Pályafutása bővelkedik meglepő húzásokban és fordulatokban. Többnyire úgy tűnt, hogy Jászai Gellért csak a végrehajtója volt a nagyívű beruházásoknak, ám az máig nem derült ki, kik állhattak ezek mögött. Egyik nagy bukása után évekig külföldön dolgozott, de ma már ő a Mészáros-birodalom egyik legfontosabb irányítója.

Eclipse: a bebukott titkoszolgálati cég

A Belügyminisztérium helyettes államtitkárának meggyanúsítása ismét ráirányította a figyelmet a már tavaly márciusban kirobbant Eclipse-ügyre. A titkosszolgálati kapcsolatokkal rendelkező cég az elmúlt években több mint 20 milliárd forint állami megbízást kapott, legalább 2 milliárdos adócsalást követett el, fiktív számlákkal pedig akár 12 milliárd forintot tüntethetett el. Vannak a történetben luxusautók, orosz anyanyelvű emberek, és ott van Pintér Sándor lánya is.

Kulcsár a második ember volt

Pengeváltás történt tegnap a Fővárosi Bíróságon a K & H-per tárgyalásán az ügyész és a másodrendű vádlott védője közt.

Maradnak az államtitkok

A perben korábban több, a titkosszolgálat által rögzített telefonbeszélgetést is lejátszottak, amelyeken Zuschlag Lusztig Péterrel beszélget, aki 2007-ben a rendőrséget is felügyelő önkormányzati minisztériumban Lamperth Mónika akkori miniszter kabinetirodáján dolgozott, a tanúvallomásokban pedig a volt főrendőrt az elsőrendű vádlott „belügyi kapcsolataként” emlegették.

A bróker és a herceg

Az elmúlt évtized két legnagyobb hatású, szövevényes gazdasági bűnügyének vizsgálati időszakában egymás után bukkantak fel a politikusok nevei. A tárgyalási szakaszra elfogytak.
Találatok: [23]  Oldalak:   1 2 3   >  >>