Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [8]  Oldalak:   1

Mészáros Lőrinc rátelepedett a megyei lapok online hirdetéseire

Stratégiai partnerségre lépett az Atmedia, mint a legnagyobb magyar tévés sales house, valamint a Mediaworks, a Lapcom és az Inform Média online felületeit kizárólagosan értékesítő Printimus Kft.

Semmi sem elég - Az új jobboldali médiacég háttere

Feltűnően titkolóznak a Mediaworksöt felvásárló Opimus Group tulajdonosai. A cég negyedét birtokló offshore társaság nem is képviselteti magát a közgyűléseken, nehogy kiderüljön róla valami. Az információk mégis határozottan egy irányba mutatnak.

Csak egyvalaki lesz nagyobb a médiapiacon a Mészáros Lőrinc közelébe kerülő Mediaworks-nél

Azáltal, hogy a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterhez közelálló Opimus Press megvásárolta a Mediaworks Hungary-t, az egykori gázszerelő válik az ország egyik legbefolyásosabb médiavállalkozójává. A Mediaworks-nél csak az RTL Magyarország árbevétele lesz magasabb. A hírek szerint egyébként nem áll meg a Fidesz a médiabefolyása növelése érdekében, állítólag a Bors című lap kiadója lehet a következő célpont.

A négyek bundája – Gigantikus versenyhivatali bírság a megyei napilapoknak

Közel tíz éven át folytatott kartellezésen kapta és 2,2 milliárdos bírsággal sújtotta a Gazdasági Versenyhivatal a vidéki napilap-piacot szinte teljesen lefedő négy médiavállalatot.

Kartellezés miatt millárdos bírság a lapkiadóknak

A megyei napilapok piacának felosztása miatt 2,2 milliárd forintos bírságot kapott 4 regionális lapkiadó vállalat. A Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata feltárta, hogy az érintett cégek közel tíz éven keresztül egyeztették a hirdetési áraikat.

Milliárdos bírságot kaptak a megyei lapok kiadói

Összesen mintegy 2,2 milliárd forint bírságot szabott ki a GVH, mivel úgy találta, hogy a négy kiadó felosztotta az országot, és megegyezett abban, nem lépnek egymás területére.

Ünnep a romokon - A Gazdasági Versenyhivatal megkésett föllépése a vidéki lapkiadók ellen

A múlt hét végén az alábbi közleményt adta ki a Gazdasági Versenyhivatal (GVH): a hivatal "2011. szeptember 19-én előzetes értesítés nélküli helyszíni szemlét (értsd: házkutatást - B. T.) tartott két megyei lapkiadó vállalat (...), az Axel Springer-Magyarország Kft. és az Inform Média Kft. üzleti helyiségeiben.
Találatok: [8]  Oldalak:   1