Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Lázár János highlight_off

Intézmények:

Deutsche Telekom highlight_off

Lázár János

Lázár János (Hódmezővásárhely, 1975. február 19. –) magyar politikus, a miniszterelnökséget vezető miniszter. 2002 óta a Fidesz országgyűlési képviselője, 2002–2012 között Hódmezővásárhely polgármestere, 2010–2012 között a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, 2012-től 2014-ig a miniszterelnökséget vezető államtitkár azt követően miniszter. 2013. szeptember 28-ától a Fidesz alelnöke. 2018. augusztus 15-étől a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos. A mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos.(Wikipédia)


Azért dolgozunk, hogy a korrupciós ügyek ne tűnjenek el a süllyesztőben!

▶︎ Támogass minket pártolói tagként: patreon.com/kmonitor
▶︎ Adományozz átutalással, vagy PayPalon: k-monitor.hu/tamogatas

 

Nézz utána!

 

 

Találatok: [10]  Oldalak:   1

Megszólalt a telefon, haptákban a Telekom – az Origo széthullásának története

Hogyan esett szét Magyarország egyik legnagyobb hírportáljának szerkesztősége? Kik voltak a szereplői a botránynak? Mi lett a szétszéledt szerkesztőség tagjainak sorsa, és kik léptek a helyükre? Az Origo-botrány rövid krónikája.

Alkuk és cáfolatok

Piszkos üzletet kötött a Magyar Telekom és a kormány még tavaly, s alkujuk egyik következménye a mind nagyobb botránnyá dagadó, a hét elején kirobbant Origo-ügy – így összegezhető a 444.hu tegnap megjelent cikke, amely meglehetősen súlyos vádakat fogalmaz meg a telekommunikációs céggel és a kabinettel szemben, a Telekom azonban határozottan cáfol.

Újabb tüntetés Lázár ellen: Origo, Norvég Alap, reklámadó, stb.

A Facebookon szerveződik az újabb tüntetés Lázár János ellen. A felhívást a keddi, az Origo főszerkesztőjének leváltása elleni tüntetést is szervező Kettős Mérce tette közzé. Az Origo-botrányt, a Norvég Alap elleni támadásokat és most már a reklámadót is Lázár számlájára írják.
Találatok: [10]  Oldalak:   1