language

Intézmények:

Legfőbb Ügyészség highlight_off

Kapcsolódó szervezetek:
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [60]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>

A NER arisztokratái bemutatják, milyen a családbarát kormányzás

Botrányosra sikeredett Varga Zs. András Kúria-elnök feleségének minapi kinevezése, meghökkenést váltott ki Deutsch Tamás unokaöccsének diplomáciai megbízása. Az elmúlt 12 év hasonló módon nagy közérdeklődést kiváltó esetei is mutatják, hogy Magyarországon jóval könnyebben érvényesül, aki a NER köreiben valakinek a rokona, barátja, üzletfele.

Letelepedésikötvény-biznisz: még mindig nincs gyanúsított

Lassan itt az ötéves évfordulója a bűncselekménynek, de az ügy nem mozdult előre.

Polt Péter: Szakszerűen járt el az ügyészség, mikor nem rendelték el Völner Pál letartóztatását

Törvényesen és szakszerűen járt el az ügyészség, amikor nem rendelték el a korrupció gyanújába keveredett Völner Pál lemondott államtitkár letartóztatását, ezt írta Polt Péter legfőbb ügyész a DK-s Vadai Ágnes kérdésére. A képviselő szerint furcsa, hogy míg a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökét letartóztatták, a gyanú szerint általa lefizetett volt államtitkár szabadlábon védekezhet. Polt Péter szerint a két érintett ügyét nem kell egymáshoz hasonlítani.

Magyarország uniós támogatást bukhat a Microsoftot érintő korrupciós ügy miatt

A korábbi vizsgálatok a NAV-ot és az ORFK-t nevesítették, mint a magyar állam részéről biztosan sáros intézményeket.

Már nem nyomoznak a Mátrai Erőműnél történt környezetkárosítás miatt

Napokon át folyt bűzös, habos víz a Bene patakba Detknél. Több feljelentés is született az ügyben, legtovább foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoztak, de nem találtak felelőst.

A Fideszhez bekötött vállalkozók aranykora volt a NER 12 éve

2021-ben alig van már olyan gazdasági szektor, ami ne lenne többé-kevésbé Fidesz-közeli vállalkozók kezében. Kivétel a média, mert a médiavállalkozásaikat „elajándékozták”.

A Fidesz gondosan kiépített korrupciós rendszere egy kormányváltást is túlélhet

Nem kell megszegni a törvényt, sokkal egyszerűbb átírni – ez az egyik központi tétel, amikor az elmúlt közel 12 év immár önjáróvá vált korrupciós rendszerét figyeljük. Már a kiszervezés és a bebetonozás zajlik, hogy a Fidesznek egy választási vereség se okozzon problémát.

Orbánt Viktort leleplezik trükkjei: "A király meztelen"

Orbán Viktor úgy játszadozik a független intézmények vezetőinek kinevezésével, cserélgetésével, hogy a jelenlegi hatalom befolyását fenntartsa arra az esetre is, ha elveszíti a választásokat.
Találatok: [60]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6   >  >>