language

Akták:

Lehallgatási botrány (USA) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [68]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Ha valaki az elnyomás leghatékonyabb fegyverétől próbál megvédeni, akkor számít, hogy miért csinálja?

Az egyik erős jelent a Citzienfourban, valahol a közepe felé, amikor az amerikai hatóságok elől menekülő Edward Snowden hongkongi szállodai szobájában ad interjút, és váratlanul bekapcsol a szálloda tűzriasztó rendszere.

Titkos adatgyűjtés - Molnár Zsolt: a parlamentnek folytatnia kell a vizsgálatot

Vagy külön parlamenti vizsgálóbizottság, vagy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának keretein belül, de folytatni kell az amerikai lehallgatási botrány magyarországi vonatkozásainak feltárását - mondta Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke szerdán az MTI-nek.

Snowden nem akar Moszkvában nyilatkozni a Bundestag vizsgálóbizottságának

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) titkos megfigyelési programjait leleplező Edward Snowden nem kíván Moszkvában nyilatkozni az NSA-ügyet vizsgáló német parlamenti (Bundestag) bizottságnak - írta pénteken a Spiegel Online német hírportál Snowden németországi ügyvédének állásfoglalására hivatkozva.

Vizsgálat indult Merkel lehallgatásának ügyében

Németországban ügyészségi vizsgálat indult Angela Merkel kancellár mobiltelefonos kommunikációjának feltételezett amerikai titkosszolgálati megfigyelése miatt. A kancellár lehallgatására utaló adatokat kiszivárogtató Edward Snowden a német legfőbb ügyészség kérése ellenére nem vesz részt az eljárásban.

Snowden: magasan képzett kém vagyok - első tévéinterjú

Első ízben adott interjút egy amerikai tévének Edward Snowden, az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) volt munkatársa. Az ügynökség titkos adatgyűjtési gyakorlatát leleplező informatikus kijelentette, hogy kémnek képezték ki, és külföldön is dolgozott titkos ügynökként amerikai kormányzati szerveknek.

Snowden: a németek is cseréltek adatokat az NSA-vel

A brit és az ausztrál titkosszolgálat mellett a németek is cseréltek adatokat a globális elektronikus kémkedést folytató amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséggel, az NSA-vel - mondta kedden Edward Snowden, az NSA egykori, ma már orosz menedékjogot élvező munkatársa, az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének Strasbourgban ülésező tagjaival folytatott videó-távkonferencián.
Találatok: [68]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>