Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Személyek:

Lévay Levente highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

Feljelentés Lévay-ügyben

A Fidesz büntetőfeljelentést tesz a XVIII. kerületi ingatlanpanama ügyében. Szerintük az okirat-hamisítással vádolt volt kispesti SZDSZ-es polgármester lakáscsereügylete csupán a jéghegy csúcsa. A gyanús csereszerződéseket az MSZP-s Mester László polgármester írta alá.

Ügyészségen a XVIII. kerületi lakáspanama

Rendeljenek el újabb nyomozást a kerületi önkormányzati bérlakások gyanús csereügyleteivel kapcsolatban, kérte a Fidesz XVIII. kerületi frakcióvezetője tegnap a Fővárosi Főügyészségtől. Lévai István Zoltán rámutatott: a büntetőügyben három embert vádoltak meg okirat-hamisítással. Köztük Lévay Leventét, Kispest egykori SZDSZ-es polgármesterét, a két másik vádlott időközben elhunyt.

Ellentámadásban a polgármester

Beismerte Mester László (MSZP) XVIII. kerületi polgármester, hogy ő írta alá azokat a gyanús lakáscsere-szerződéseket, amelyek egyike miatt a múlt héten vádlottként állt a bíróság elé a szomszédos kerület, Kispest korábbi SZDSZ-es polgármestere, Lévay Levente.

Mester: A Fideszt rokoni szál fűzi a lakásmaffiához

Sajtóértesülés szerint Mester László írta alá a necces csereszerződéseket. Pestszentlőrinc-Pestszentimre szocialista polgármestere visszavág, szerinte a lakásmaffia a Fideszhez kapcsolódik, és az üzelmeknek épp ő vetett véget.
Találatok: [6]  Oldalak:   1