language

Intézmények:

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [6]  Oldalak:   1

NTV: A külföldi cégek sokadszorra is tiltakoznak, mert ki akarják őket szorítani Magyarországról

Hogy miként gyötrik a kiszemelt cégeket, azt igen jól nyomon lehet követni a nagy külföldi élelmiszer-kereskedelmi láncoknál – olyanoknál, mint a Lidl, az Aldi, a Tesco, a Penny vagy a Spar, írja a német hírtelevízió oldala.

Lecsapott a NAV a Sovereign cukorra

Néhány héttel cikkünk megjelenése után a NAV lecsapott a cukros áfacsaló társaságra. Mint kiderült, az osztrák és szlovák hatóságokkal összefogva már régóta rajta voltak az ügyön, most jutottak odáig, hogy autókat, lakásokat, pénzt is lefoglaljanak.

A dinnyekartell nem kartell

Hiába állt ki Budai Gyula agrárállamtitkár több áruházzal közösen, és jelentették be, hogy mennyibe kerül majd a dinnye, a GVH nem tudta megállapítani a kartellezést.

Az állam megússza a dinnyekartellt, a Tesco még izgulhat

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Antitröszt Irodája nem indít versenyfelügyeleti eljárást a dinnyetermesztés és kereskedelem ügyében a Penny Market Kft.-vel és a Vidékfejlesztési Minisztériummal (VM) szemben, miközben a Tescóval és több más áruházzal szemben folytatódik az eljárás.

Budai alkujára fizethet rá a Tesco

Eljárást indított a legnagyobb áruházláncok ellen a Gazdasági Versenyhivatal amiatt, hogy egyeztették a dinnye árát, illetve hogy megegyeztek, diszkriminálják a külföldi árut. Erre éppen a kormányzat kérte fel őket.
Találatok: [6]  Oldalak:   1