language

Személyek:

Lotharidesz Balázs highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [5]  Oldalak:   1

Több százmilliós buktával adta el ingatlanait a végrehajtói kar, de a rendőrség szerint ez nem hűtlen kezelés

Biztos, hogy ráfizetett Schadl György elnöksége idején a végrehajtói kar arra, hogy eladta két budapesti ingatlanát. Hogy mennyire járt rosszul, arra több számítás is van: legalább 163, de akár 384 milliót is bukhatott. Jól járt viszont Rogán Antal kabinetfőnöke, az egyik ingatlan vevője. A rendőrség nemrég bűncselekmény hiányában zárta le a hűtlen kezelés gyanújával folyó nyomozást, mondván: az áron aluli értékesítés lehetett akár figyelmetlen véletlen is.

Veszteséges cégháló szövődött a végrehajtói kar körül

A Magyar Bírósági Végrehajtói Kar által létrehozott cégek jelentős ingatlanvagyont – feljelentések szerint áron alul – értékesítettek, majd az egyik ilyen vállalkozás megszűnt, a másik veszteségesen létezik. A kar közben bedöntötte a saját informatikai cégét is, ami még az ügyvezető bérét is képtelen volt önállóan kitermelni. Van egy alig működő alapítvány is, ami jobbára csak veszteséget termel.

A Posta siófoki üdülőjét is az a cég vette meg, amelynek tulajdonosát Hadházy Ákos több szálon össze tudta kötni

Újabb nagy értékű ingatlanról, ezúttal a Posta volt siófoki üdülőjéről derült ki, hogy megvásárolta a veresegyházi Lotharidesz Balázs egyik cége - számolt be a Facebookon Hadházy Ákos.

Gyanús összefonódásokat talált Hadházy Rogán kabinetfőnöke és a végrehajtóktól ingatlant vásárló cég között

A korrupció gyanúja miatt előzetesben lévő Schadl György ügye hívta fel a figyelmet arra, hogy a Végrehajtói Kamara elnöke és Nagy Ádám, Rogán Antal kabinetfőnöke útjai időnként összefutnak. Legyen szó egyetemi vizsgákról vagy ingatlanügyekről.

Schadlék lebukása után is furcsa ingatlanügyletekbe bonyolódik a végrehajtói kar

A lóvasút indóház ikonikus épületét egy olyan cégnek adták el, amely ellen január óta adóvégrehajtás folyik. Közben akár évtizedekig húzódó történetek lesznek látszólag egyszerű végrehajtói ügyekből, még akkor is, ha az érintettek jóhiszeműek.
Találatok: [5]  Oldalak:   1