language

Intézmények:

Magyar Bankholding Zrt. highlight_off

Magyar Bankholding Zrt.

A Magyar Bankholding Zrt. az MBH Bankcsoportot tulajdonló holdingtársaság. Korábban, megszűnésükig hozzá tartozó bankok voltak az MKB Bank Nyrt, a Takarék csoport illetve a Budapest Bank Zrt. A tagbankok tényleges összeolvadása 2022-ben kezdődött, 2023 áprilisában véglegesedett a fúzió, így a Takarékbank beolvadt az MKB Bank Nyrt.-be, és MBH Bank Nyrt. néven működik tovább. A Bankholding tulajdonosi strukturája összetetta Magyar Államnak a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. révén 30 százalékos részesedése van, a tulajdonrészek közel fele Mészáros Lőrinchez köthető, illetve a Matolcsy Ádámhoz köthető Száraz Istvánnak 20 százalék feletti a tulajdonrésze.

A Bankholding elnök-vezérigazgatója Barna Zsolt.

Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [69]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>

Izgalmas előélete van a lombkoronasétány-botrányban felbukkanó cégnek

Újabb állami hivatalban születhet elmarasztaló jelentés a lombkoronasétány-pályázatokról.

Hogyan szerezhetett 660 milliárd forintot Mészáros Lőrinc tíz év alatt?

Mészáros Lőrinc legutóbb 660 milliárd forinttal vezette a gazdaglistát, és a nevén szereplő javak alapján a Forbes dollármilliárdosai közé is bőven befért. Pedig az egykori gázszerelő csak tíz éve került a milliárdosok krémjébe, és példátlanul rövid idő alatt vált az ország leggazdagabb emberévé. Megnéztük, milyen állomásokon keresztül vezetett az út ezermilliárdos üzletekig és a 62 méteres luxusjachtig.

A cég, amely befolyásos hazai és nemzetközi támogatókkal tarolta le a hazai influenszerpiacot

A Post For Rent nevű cég az influenszermarketing bevételeinek akár a felét is magáénak tudhatja az elmúlt években. Az alapítók NER-közeli vállalkozók.

591,3 milliárd: Megint Mészáros Lőrinc a leggazdagabb magyar

A Forbes éves listáján Csányi Sándor visszacsúszott a dobogó második fokára. Tiborcz István pedig idén már befért a top 50-be, rögtön a mezőny közepén foglalt helyet.

Új magánrepülő a NER útjai körül – bemutatjuk az OE-HUG lajstromjelű Bombardier-t

Az a helikopter, amin Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát látták november elején Szegeden, sokszor bukkan fel Ferihegyen pont akkor, amikor a már jól ismert, Mészároshoz köthető magánrepülő indul, vagy éppen érkezik. De ugyanennek a helikopternek a ferihegyi fordulóit vizsgálva találtunk egy másik repülőgépet is, ami sok egyéb út mellett ott volt Kínában, amikor Orbán Viktor Putyinnal és Hszi Csin-pinggel tárgyalt, vagy Londonban, amikor a Royal Albert Hallban lefotózták Mészárost és Várkonyit.

HVG Top 500: Orbán Viktor barátainak és kedvenceinek cégei most is ott vannak a profitrekorderek között

Érdekes mintázatok rajzolódnak ki néhány csúcsoligarcha – a nyereségrekorderek között is feltűnő – vagyonkezelőinek osztalékpolitikájában.

Mészáros Lőrinc ugyan jachtozni szeret, de lett még egy autókereskedése

Mészáros Lőrinc megint a gázra lépett és bővítette az autópiaci céghálóját: itt a Mészáros M1 Mobilitás Center Kft. Budaörsön kell keres

Mondunk egy meglepőt: Mészáros és Tiborcz nyerhetnek a rossz állapotban lévő biztosítási piacon

Jó eséllyel veszít az állam azon, ha pár hónapos tulajdonlás után a nyílt piacon adja el a Posta biztosítók többségét. Kormányközeli potentátok viszont nyerhetnek.

Egy év alatt 50 százalékos növekedést ért el Mészáros Lőrinc szuperbankja

Az MBH Bank adózás utáni eredménye 142,1 milliárd forint volt az idei első félévben, ami 50,2 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához viszonyítva.
Találatok: [69]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7   >  >>