Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>

Szerbiában épít birkózó akadémiát a kormány

A szerdai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a kormány támogatja a Vajdasági Birkózó Akadémia létrehozását Magyarkanizsán. Ehhez 937 millió forintos támogatást nyújt, az idei büdzséből 197 millió, a 2020-asból pedig a maradék 740 milliót fizetnék majd ki. Az ügy pikantériája, hogy ezzel az épp csak a parlament elé került, még el nem fogadott költségvetéshez kell hozzányúlni - vagyis két nap után módosítják a jövő évi költségvetést, abban ugyanis ez a tétel nem szerepelt.

Takarítócég építheti a birkózóakadémiát

Alig rakták le a csepeli Magyar Birkózó Akadémia alapkövét, az Európai Közbeszerzési Értesítőben már meg is jelent a birkózócsarnok felépítésére kiírt pályázat győztese.

Nem tudni, mi van a Németh Szilárd alapítványának számlájára érkezett milliárdokkal

Tavaly május végén a Magyar Birkózószövetség elnöke több sajtótájékoztatón is arról számolt be, hogy rövidesen elkezdik építeni Csepelen a sportág első akadémiáját, amely a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok Kozma István nevét viseli majd. A csarnok tervei és a szükséges engedélyek már akkor megvoltak Németh Szilárd állítása szerint, és abban reménykedett, hogy június–júliusban kiírhatják a közbeszerzési eljárást is. A terület használatáért 35 millió forint plusz áfát fizettek a csepeli önkormányzatnak, holott a kiszemelt ingatlan becsült értéke 134,3 millió forint – ezek szerint Csepel is hozzájárul 100 millióval az akadémiához. A teljes beruházás 4–4,5 milliárdba kerülhet, és az állam az első ütem költségét (2,4 milliárd forint) át is utalta a rezsibiztos által alapított, annak lakására bejegyzett alapítványnak. Mivel Németh Szilárd szerint az alapítványt a gyorsabb ügyintézés miatt jegyezték be az állandó lakcímére, joggal vetődhetett fel a kérdés, vajon hol tart az akadémia építése, mennyit költöttek el a nem csekély közpénzből.

Visszautasította a rendőrség a Németh Szilárd birkózóalapítványa miatti feljelentést

Szél Bernadett, az LMP országgyűlési képviselője, és a csepeli MSZP vezetője, Szenteczky János tett feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt a Németh Szilárd által létrehozott, és kezdetben Németh csepeli címére bejegyzett birkózóalapítvány ügyében, miután az alapítvány kétmilliárd forint költségvetési támogatást kapott egy birkózóakadémia létesítésére Csepelen a Kis-Duna partján.

Kikezdhetetlen érvvel védte Németh Szilárd, hogy átpasszolnak kétmilliárdot az ő alapítványának

Két éven belül, 2,4 milliárd forintból multifunkciós birkózócsarnok épülhet Csepelen, jelentette be a Magyar Birkózó Szövetség elnöke. Németh Szilárd arról is próbált mindenkit meggyőzni, hogy az az általa alapított alapítvánnyal biztosított a projekt átláthatósága és gyorsasága,

Feljelentés Németh Szilárd közpénzjellegét elvesztő kétmilliárdja miatt

Hűtlen kezelés gyanújával tesz feljelentést ismeretlen tettes ellen az LMP társelnöke: Szél Bernadett a parlamentben hétfőn napirend előtt felszólalásában jelentette be, hogy hatósági eljárást indítana, amiért a Németh Szilárd saját lakcímére nemrég bejelentett alapítvány 2 milliárd forint közpénzt kap és vesz át alapítványi tulajdonba egy csepeli birkózóiskola létrehozására – méghozzá éppen a Németh Szilárd által elnökölt Magyar Birkózó Szövetségtől.

Feljelentést tesznek a Németh Szilárdhoz köthető birkózócsarnok miatt

Hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz az LMP azzal kapcsolatban, hogy Németh Szilárd Fidesz-alelnök magánalapítványa 2 milliárd forintot kapott egy csepeli birkózócsarnokra – közölte hétfői sajtótájékoztatóján Szél Bernadett, a párt társelnöke.

Naponta kiröhögjük, de ez most komoly: hűtlen kezelés miatt jelenthetik fel Rezsi Szilárdot

Pár napja derült ki, hogy a rezsiharcos magánalapítványa zsíros projektet tudhat magáénak, ugyanis a Németh Szilárd lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány közpénzből építhet magának egy multifunkcionális sportcsarnokot.

Németh Szilárd mindenkit kártékony kommunistának tart, akit zavar, kétmilliárdot kap a lakására bejegyzett alapítvány

A csepeli képviselő-testület fideszes többsége pénteken szavazta meg, hogy kapjon kétmilliárd forintos költségvetési támogatást a Németh Szilárd által alapított és Németh Szilárd lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózó Akadémia Alapítvány, hogy felépítse a Magyar Birkózó Akadémia sportcsarnokát.
Találatok: [11]  Oldalak:   1 2   >  >>