Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Orsz Szövetsége (Magosz) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Újabb Ángyán jelentés: Békés megyében a látszatra sem adtak, politikusok vásárolták a földeket

Békés megyében több esetben nem strómanokkal vásároltatták meg az árverésre kiírt földeket, hanem Fidesz és MAGOSZ tagok vitték a jó minőségű területeket. Ángyán József újabb földjelentése.

Bandaháború a Pest megyei földárveréseken – elkészült az új Ángyán-tanulmány

A Nyerges-Simicska érdekkör rovására újoligarchák gazdagodtak a Pest megyei és budapesti földvárveréseken – egyebek mellett ez is kiderül Ángyán József legfrissebb földügyi tanulmányából. Ángyán a jelenséget bandaháborúnak nevezi.

"Csúcspofátlanság" az állami földek eladásában

Az LMP szerint a földtörvény Fidesz által kezdeményezett módosítása a bizonyíték arra, hogy a kormány a "botrányos földpályázatok" és a megkezdett földprivatizáció után továbbra sem a gazdálkodókat, hanem a hozzá közelieket kívánja segíteni.

Jakab István: A földeladás az utolsó esély a gazdák heyzetbe hozására

Szigorú szabályok mellett indulhat el a licit az állami területekért. Bár az árverések részletes szabályait lefektető kormányrendelet még nem jelent meg, az már biztosan látszik, hogy a megyei kormányhivatalok által kijelölt helyen megtartott liciteken az ügyfél ügyvéddel jelenik majd meg, az árverés szabályszerűségét pedig közjegyző hitelesíti – nyilatkozta a lapunknak adott interjúban Jakab István.

Túl jó árat ajánlott, bele is kötöttek

A józan érvek érvényesültek a kaszaperi önkormányzat döntésében, amikor jóváhagyott három földvásárlást, amelyet a helyi agrárkamarai bizottság korábban elutasított. A vevő egy belga születésű magyar állampolgár, akiről úgy tartották: túl sokat ajánlott a földért.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>