language

Intézmények:

Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [87]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>

Százmilliókat öntöttek bele közpénzből, mégis haldoklik a nagykőrösi foci

Hiába a közel 400 millió forint közpénzből épült klubház, továbbra is anyagi gondokkal küszködik Nagykőrös új focicsapata – alig egy évvel azután, hogy az előző csapat, a Kinizsi SE köztartozásokkal egy cégtemetőbe került. Az új csapat nemrég játékoshiány miatt nem tudott kiállni Újszilvás ellen, és ezzel csaknem egy időben az önkormányzattól kapott klubházat kávézóként és rendezvényközpontként kezdték el hirdetni az interneten.

Feketepénzekkel csábíthatták át az amatőr focistákat az MLSZ elnökségi tagjának választókörzetében

Egy két évvel ezelőtti Békés megyei büntetőügy vádlottja nyíltan beszélt arról, hogy Kondoros feketén, pénzt kínálva próbált labdarúgókat csábítani a helyi amatőr focicsapathoz. A helyi fideszes képviselő, Dankó Béla az MLSZ elnökségének is tagja.

A felcsúti foci nem szabályos körülmények közt jutott hozzá egyetlen munkanap alatt hárommilliárd forint tao

2020 márciusában a Magyar Labdarúgó Szövetség jóváhagyta, hogy Orbán Viktor felcsúti fociakadémiája összesen további 3,28 milliárd forint tao-támogatást használhasson fel a megelőző három évben – 2017, 2018, 2019 – benyújtott tao-programjára, nullára csökkentve azok fennmaradó önrészét.

Mészárosék milliárdokért bővítik az MLSZ telki edzőközpontját

Egy képletben találkozott Mészárosék családi cége, a Csányi Sándor-féle Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a közpénz: a Gerecse-Plusz Kft. nettó 1,9 milliárd (bruttó 2,3 milliárd) forintos ajánlatával nyerte meg a szövetség által a telki edzőközpont kivitelezésére kiírt közbeszerzést.

Sörfőzdére kapott pénzt a kormánytól az agyontámogatott topolyai futballklub tulajdonosának cége

A vajdasági egyesület bő 8 milliárd forinthoz jutott már hozzá, de Zsemberi János telekommunikációs cége most a sörfőzésbe is beszáll.

Kellett még 440 millió forint Felcsútra

A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány tao-programjának második részét is jóváhagyta a labdarúgó-szövetség (MLSZ), illetve minden bizonnyal az illetékes minisztérium is. Bár az MLSZ adatbázisából nem derül ki, hogy a felcsúti futballakadémia pontosan mire költené a most megítélt nagyjából 440 millió forint közpénzt, de a korábbi évek tapasztalatai és a bevett gyakorlat szerint vélhetően fizetésekre és magára az utánpótlás-nevelés finanszírozására.

Rendőrt hívtak a nagykőrösi fociklub székházához, miután az önkormányzat megpróbált betörni az épületbe

Nem fizették ki a vállalkozót, aki emiatt lezárta a több százmillióért felépített nagykőrösi klubházat. Az önkormányzat képviselői megpróbáltak behatolni az épületbe, de a vállalkozó kihívta rájuk a rendőröket. Az ügyben érintett Nagykőrösi Kinizsi Sportegyesület egy éve furcsa körülmények között kapott 400 milliós támogatást a klubháza felépítésére.
Találatok: [87]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9   >  >>