Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Lóversenyfogadást-Szervező Kft. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>

Simicskáék pénzét is ellovizta a kormány

Lesz agárstadion is a Kincsem Parkban, amely több milliárdos beruházások várományosa. A lovi két állami cégében eddig csak égették a pénzt, tavaly 2,2 milliárd veszteséget termeltek együtt

Fideszesek parancsoltak megálljt a kaszinós Vajnának

A parlament gazdasági bizottságán nem sikerült átnyomni, hogy az online sportfogadást is szervezhesse a filmipari kormánybiztos. De az online kaszinójátékért nem kell külön fizetnie se neki, se a másik kaszinókoncessziót kapott Szima Gábornak.

Nyomoznak a privatizációs ügyekben

Az NNI a Bábolnai Élelmiszeripari Rt., a Mol, a Földhitel- és Jelzálogbank, a Magyar Lóversenyfogadást Szervező Kft. privatizációjával kapcsolatban indított nyomozást. Az ÁSZ megállapította, ezen ügyek 2004 és 2007 között legalább tizenötmilliárdos kárt okoztak az államnak.

A Nemzeti Vagyonkezelő botrányai

HVG-összeállítás az össztűz alatt lévő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő nagyobb botrányt kavart ügyleteiről.

Szorul a hurok az MSZP körül?

Tévedés volna azt hinni, hogy csak az ügyészi szervezet jár rá a nagypolitikára - írtuk az állami pénzek körüli visszaélésekkel foglalkozó cikkünkben. A kormányfelügyelet alatt működő rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodája (NNI) például április utolsó napjaiban az Állami Számvevőszék jelentései alapján - kvázi hivatalból - indított büntetőeljárást több vállalat privatizációjával kapcsolatban.

Továbbra is hallgat az NNI a privatizációs nyomozásról

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a nyomozás érdekeire hivatkozva továbbra sem árul el részleteket az állami cégek privatizációja miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárásról.

Privatizációs nyomozás

Számvevői kifogások nyomán négy, évekkel ezelőtt lezárult privatizációs ügylettel kapcsolatban indított eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda. Sok a homályos pont.

A magyar állam kirablói többet vittek el, mint eddig hittük

Nagyobb kárt okoztak az eddigi kormányzati presztízsprojektek, mint azt a 15 milliárdot, amit már a Nemzeti Nyomozó Iroda is keres.
Találatok: [17]  Oldalak:   1 2   >  >>