language

Intézmények:

Magyar Nemzeti Bank (MNB) highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [691]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>

Százmilliós profitot hozott a Matolcsy Györgyék kedvenc szobrait készítő művész cége

Szőke Gábor Miklós szobrai az elmúlt években belopták magukat a köztudatba: ha valaki nem ismeri névről a kormányközeli figurákkal jó viszonyt ápoló művészt, olyan alkotásaival, mint a vadászati világkiállítás agancskapuja, vagy a jegybank Pénzmúzeumának kertjében ugró aranyszarvas, biztosan találkozott már. De mennyire volt mindez jó üzlet?

Elkészült az MNB balatoni luxusnyaralója, gyorsan törlik is a felelős alapítványi leánycéget

Egy leánycéggel szegényebb lesz a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alapítványa: megindult a balatonakarattyai gigaépítkezésért felelős társaság végelszámolása, milliárdos vagyonától megszabadult.

Eddig 5 milliárd forint értékben vett festményeket a Nemzeti Bank cége

A Magyar Nemzeti Bank ingatlanos leányvállalata 2020-ban kezdett műalkotásokat vásárolni. Rövid idő alatt sok pénzért rengeteg képet vettek: 2021 április végéig nettó 3,8 milliárd forint közpénzt költöttek el 730 festményre. Adatigénylésünkre válaszolva közölték, hogy azóta, idén április végéig további 546 alkotást vásároltak nettó 1,2 milliárd forintért, így már összesen 5 milliárdnál jár a „kortárs művészeti gyűjtemény” ára.

Az egyik Matolcsy környékéről a másik környékére vándorol a Lánchíd 19 Design Hotel

Megint tulajdonost cserélt az a vállalat, amely a budai Vár tövében álló Lánchíd 19 Design Hotel ingatlanját üzemelteti.

Nem tud kikecmeregni a gödörből a Matolcsy-fiúk barátjának cége

Az egy magántőkealapon keresztül az Origo volt tulajdonosához köthető Uncia Alpha Kft. a négy évvel ezelőtti alapítása óta egyfolytában veszteséges. Még szerencse, hogy Száraz István egyéb érdekeltségei, ha szerény mértékben is, de profitot termeltek, amiből aztán szépen vett ki osztalékot a gazda.

Meg sem lepődünk, ki lett a korábban érvénytelennek minősített MNB-s közbeszerzés nyertese

Matolcsy Ádám barátjának, Száraz Istvánnak a cége nyerte meg a korábban érvénytelennek minősített közbeszerzést. Ismét komplett kommunikációs feladatokat végeznek az MNB leányvállalatának.

Matolcsy Ádám barátja 400 milliós osztalékot vett ki az MNB kommunikációs tenderein taroló cégéből

A Száraz István érdekeltségébe tartozó Frank Digital Kommunikációs Tanácsadó és Szolgáltató Kft. közzétette a tavalyi évről szóló pénzügyi beszámolóját. Bár a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kommunikációs tenderein rendre taroló cég nettó árbevétele közel egymilliárddal csökkent 2022-re, ennek ellenére nem zárt rossz évet, a nyeresége ugyanis 718 millió forint lett.
Találatok: [691]  Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   >  >>