Megújult a K-Monitor sajtóadatbázisa. Mondd el a véleményed róla!
language

Intézmények:

Magyar Rádió Nonprofit Zrt. highlight_off
Találatok/oldal: Listázási sorrend:
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>

Bruttó 117 milliót kap a volt rádióelnök

Megállapodással végződött az a per, amit Such György, a Magyar Rádió volt elnöke indított elmaradt sikerdíja miatt. Az Index úgy értesült hogy a Suchnak járó bruttó 117 (nettó 80) millió forint a járulékokkal együtt összesen 142 millióba kerül a Közszolgálati Közalapítványnak.

Csaknem nyolcvanmilliárd jut a közszolgálati médiának

A közszolgálati média 2012-ben 77,4 milliárdos, a média- és hírközlési hatóság 34,4 milliárdos, a médiatanács 125 millió forintos költségvetési és 4,7 milliárd forintos, költségvetésen kívüli keretből gazdálkodik.


A közmédia felszámolná a regionális stúdiókat

A Népszabadság információi szerint a regionális rádiós stúdiók felszámolására készül a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA). A mostani tervek szerint december 22-től megszüntetik az öt regionális stúdió – Győr, Pécs, Szeged, Debrecen és Miskolc – önálló műsorgyártását, elbocsátanak legalább negyven vidéki rádióst, részben felszámolják a tudósítói hálózatot, és a megyei jogú városok helyi rádiós stúdióitól is rendelnek riportokat, interjúkat a Kossuth Rádiónak.

Kilencmilliós jutalom Böröcz Istvánnak

Kilencmillió-egyszázezer forint prémiumot kapott Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a 2011-es munkájáért – közölte lapunk megkeresésére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Prémium a közmédia vezetőinek

Összesen csaknem 15 millió forint jutalmat kapott a négy közszolgálati médium – az MTV, a Duna TV, a Magyar Rádió és az MTI – vezérigazgatója a 2011-es munkájára – derül ki a Közszolgálati Közalapítvány által nyilvánosságra hozott dokumentumból. A közalapítvány kuratóriuma még július elején szavazta meg a vezérigazgatóknak ezt a prémiumot, amit aztán az adott intézmény büdzséjéből fizettek ki.

Negyedmilliárdos taxitender kérdőjelekkel

Több mint negyedmilliárd forintos közbeszerzést írt ki taxiszolgáltatásokra a közmédiumokat tömörítő szervezet. Ám az érdeklődőknek csak pár napjuk volt pályázni, a június 3-án kiírt tender határideje ma jár le.
Találatok: [20]  Oldalak:   1 2   >  >>